Sudersand, Fårö. Kuva: © Matkoilla-blogi

Paluu arkeen

by Alex | Matkoillablogi.fi

Huhuu…täällä ollaan taas linjoilla melko pitkään jatkuneen hiljaiselon jälkeen. Kaikella on aikansa, niin lomalla kun työlläkin. ”Lomia tulee, lomia menee, uusia tulee…”, joten näin kesän kääntyessä pikkuhiljaa loppuaan kohden ei kannata surra loman päättymistä. Niin mukavalta kun loma tuntuukin, mukavalta tuntuu myös arkeen palaaminen: säännöllisempi viikko-ohjelma kotiaskareineen, kotiruoka ja kotona oleminen. Nämäkin ovat sitä ”hyvää elämää” joka maistuu hyvältä, kun kesäloman aikana on taas välillä tehnyt muuta ja hieman eri tavalla kuin suurimman osan vuotta.

Matkailu on aina perinteisesti kuulunut meidän kesälomaan yhtälailla kun arkeenkin. Tänä kesä olemme pysytelleet melko pitkälti Suomessa mökkeilyn ja kotimaanmatkailun merkeissä, loman loppupuolella käväisimme kuitenkin lyhyellä autolomalla Gotlannissa (esimakua tunnelmista ja tulevien postausten aiheista löytyy Instagramin puolelta; tällä matkalla tuli ensimmäistä kertaa käytettyä Instaa matkan aikana).

Arkeen kuuluu myös tämä rakas blogiharrastus, joka on kesäloman aikana elänyt säästöliekillä päivitystahdin suhteen. Ennen kesälomaa en ollut tehnyt mitään varsinaista päätöstä ”blogilomasta”, mutta olin kuitenkin päättänyt antaa muiden asioiden mennä edelle ja päivittää blogia jos ja kun ehdin muun kesäohjelman ohessa. Aikaa olisi varmaan sinänsä ollut, mutta lomaraukeus voitti useimmiten itseni kanssa käydyn keskustelun josko tekisin postauksen.

Kesän aikana keskityinkin enemmän muihin some-kanaviin, kuten Instagramiin (löydätte Matkoilla-blogin nykyään myös sieltä @matkoillablogi) ja Twitteriin, jossa maanantai-iltoja on piristänyt usein varsin mielenkiintoinen keskustelu #matkachat’in puitteissa (jos ette ole vielä olleet mukana linjoilla maanantai-iltaisin klo 20 suosittelen lämpimästi; löydätte tarkemmat spexit Twitteristä @matkachat). Mitään varsinaista some-paastoa (trendisana nykyään, etenkin näin kesällä) en siis ole pyrkinyt noudattamaan, enkä sitä ole oikeastaan kaivannutkaan. Näin jälkikäteen voi todeta, että pieni blogitauko on ollut varsin virkistävää, sillä nyt tuntuu että kirjoitusintoa on taas entistä enemmän.
Ja aiheitahan ohjelmantäyteisen kesän jälkeen löytyy taas runsain mitoin…

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet