Porkkala_1200_Copyright_Matkoilla_blogi

Syksyn kaikki harmaat sävyt

by Alex | Matkoillablogi.fi

Viime viikkojen aikana täällä blgoin puolella on ollut melko hiljaista eikä blogipävityksiä ole ilmaantunut ihan samalla tahdilla kuin yleensä. Itseä tämä hieman harmittaa, koska postausten aihioita ja otsikoita on runsaastikin, aika ei vaan tahdo riittää kaikkeen. Syksy tuo yleensä tullesaan kiireitä töissä mutta myös monenlaista askaretta kotona ja mökillä, kun Pohjolan kesä paketoidaan odottamaan uutta kesää. Tämä kuulostaa kliseiseltä, mutta iän myötä vuodet vaan kuluvat nopeammin ja aika joulun ja juhannuksen välillä menee aina vaan nopeammin. Laiturin lasku, terassin käsittely, nurmikon leikkuu, kesäillat laiturilla auingon laskiessa, laiturin nosto…hupsista, mihin se kesä menikään kun nyt jo haravoidaan kellastuneiden lehtien merta? Tähän mökkeilyyn liittyvän lisäksi vielä kaikki normaalit arkiaskareet kotonakin.

Töissä syksy on kiireistä aikaa, kun normaalien töiden ohella suunnitellaan samalla myös seuraavaa vuotta. Tai miten tuon nyt ottaa; tähän aikaan vuodesta normaaleihin töihin kuuluuu seuraavan vuoden suunnittelu. Kokoukset, työmatkat, iltamenot, aamuseminaarit…työkalenteri täyttyy sellaista vauhtia, että välillä pitää ottaa apua alkuillasta, jolloin on välillä pakko tinkiä omista harrastuksista kuten blogista. Silti en aio luopua blogin pitämisestä, sillä se on tuonut itselleni aivan uuden ulottuvuuden matkailuun ja samalla myös tavan dokumentoida omat matkakokemukset omaksi (ja toivottavasti muidenkin) iloksi.

Kuulostaako tutulta? Meillä jokaisella varmaankin kiireiden nimet vaihtelevat, mutta uskon etten ole tässä tilanteessa yksin. Arjen kiireiden keskellä matkablogien maailma (kun sinne välillä ehtii) tuo aina positiivisen tauon arkeen. Joko muiden blogeja lukijana tai omaan kirjoittajana.

Kiitos teille kaikille, rakkaat kanssabloggaajat täällä Rantapallossa, että saan jakaa teidänkin arkea ja matkoja joka päivä. Blogien aiheet, kaikkien meidän yhteinen rakkaus matkailuun on ihana ja tuo valoa pimeneviin iltoihin. Rakkaus matkailuun oli muuten Veeran blogipostauksen aiheena viime viikolla – loistava postaus, jota kannattaa lukea!

Aurinkoista (tai harmaata) syysviikkoa kaikille!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Veera Bianca 20/10/2014 - 12:22 pm

Kiitos että jaoit tuon postauksen 🙂 kaunis postaus! Mullakin riittää töiden parissa kiirettä ja blogi odottaa parempaa aikaa, joka on onneksi pian käsillä 🙂

Vastaa
alex 20/10/2014 - 8:28 pm

Eipä kestä & kiitos! Hyvin olit rakkauskirjeessäsi matkailulle onnistunut luomaan hienon tunnelman.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet