Perjantai-ilta. Onneksi! Mennyt työviikko (ja pari edellistäkin) ovat olleet sellaista haipakkaa, että vapaa-ajan ongelmia ei juuri ole päässyt syntymään. Eikä sen puolen kovin paljon aikaa ole jäänyt blogipostauksiinkaan. Toivottavasti nyt helpottaa vähän, jotta ehdin jakamaan kanssanne hieman lisää matkakokemuksi, esim. joulumarkkinoista.

Tänään piti töiden jälkeen jäädä kaupungille & käydä syömässä jotain pientä. Väsymys kuitenkin iski ja niinpä matka kulkikin kotiinpäin ruokakaupan kautta. Siinä vaiheessa kävi mielessä mitä järkeä on, kun työ vie kaikki voimat eikä koskaan jaksa nauttia elämästä ja hetkestä. Onko kellekään muulle tuttu tunne?

No, ihan niin kurjalta ei tuntunut enää hyvän iltapalan jälkeen – itse asiassa kotona kynttilöiden tuikkiessa asia näyttäytyi hieman eri valossa; onhan näitä valonpilkahduksiakin: viikonloppu edessä, ihana koti & perhe ja asiat loppujen lopuksi aika hyvin. Ja niin, tuleehan niitä uusia matkojakin…

Tällä viikolla (ei ainakaan vielä) ole tullut varattua Hullujen Päivien lentoja. Suunnitelmia kylläkin pyörii koko ajan mielessä; ennen joulua siintää edellen ajatuksissa pikapyrähdys joillekin joulumarkkinoille (mahdollisina vaihtoehtoina München, Berliini tai Tukholma) ja ensi vuoden puolelta kuulen jo valkoisten rinteiden kutsun… Katsotaan minne matka vie! Ja ehkä vielä vilkaisu Hullujen Päivien katalogiin, josko siellä olisi suunnitelmiin sopivia lentokohteita.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet