Tänä aamuna ne ovat taas täällä. Hullut päivät, keltaiset haamut ja heidän tuomat hullut lentohinnat. Ovatko hinnat ja kohteet hyviä? Jokainen päättäköön itse, itsekin olen tätä Hullujen Päivien myllytystä aikaisemminkin pohtinut.

Varmaa on ainakin, että Hullut Päivät ja keltaiset lentohinnat saavat ainakin taas matkakuumeen nousemaan. Etenkin New York, Hongkong ja Barcelona saavat tämänkertaisista tarjouksista oman pulssini nousemaan hieman. Edelleenkin kuitenkin itseä hieman ihmetyttää, että nykypäivän online-aikakaudella lentotarjouksia ei edelleenkään voi ostaa online (kun online-ostamisen helppous Hulluilla Päivillä muiden tuotteiden osalta on viritetty huippuunsa). Halutaanko tässä edelleen tietoisesti viljellä ”niukkuuden strategiaa”, vai onko kertakaikkian niin etteivät edullisten lentojen varasto riitä viideksi päiväksi, jos lennotkin myytäisin online? Luulisi tarjontaa löytyvän tänä päivänä sen verran paljon, että tarjontaa voisi lisätä jos kysyntää on?

Josko tällä kertaa pitäisi käydä nappaamassa edulliset lentohinnat itselleen keltaisesta talosta… Tai ehkäpä sittenkin tyydyn tavanomaiseen huviini, eli pyörähdän lentolippujen myyntipisteen ohi tsekkaamaan kuinka pitkä jono on; edullisia lentoja kun saa nykyään kautta vuoden.
Miten te muut – oletteko te menossa ”hulluun taloon” shopailemaan lentoja tällä viikolla? Huhuu…

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Teea 09/10/2013 - 1:33 pm

Heips!

Tänä vuonna en ole kuin pikaisesti vilkaissut Hullujen päivien tarjouksia. Vastaavia (ja paljon parempia) tarjouksia kun on tosiaan ympäri vuoden niin ei ole tullut moneen vuoteen houkutusta lähteä jonottamaan lippuja tuonne ruuhkaan. Mutta silti ne olen yleensä katsastanut heti kun sähköpostiin ovat tarjoukset tulleet ja hetken haaveillut, että jos menisin liput ostamaan, niin minne lähtisin :D. Se on ihan hauskaa ja nostattaa kyllä matkakuumetta!

Vastaa
alex 09/10/2013 - 10:03 pm

Joo, täytyy kyllä sanoa että tänään taas ihmettelin jonotuksen vetovoimaa… 😉

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet