Taas on se aika vuodesta kun pääsee kohta hulluttelemaan halvalla (?), halutessaan myös matkailun maailmassa. Keltaiset päivät kun tarkoittavat, että lentotarjouksiakin on taas tyrkyllä. Milä väkisinkin saa matkakuumeen nousemaan – taas kerran.

Plussaa tämän kerran Hullujen päivien lentotarjouksista sikäli, että niissä on melko pitkä matkustuskausi ja myös kaukolentojen puolella löytyy ihan kohtuullisia tarjoushintoja. Miinusta tulee puolestaan siitä, ettei lentoja edelleenkään voi varata netistä. Miksiköhän vieläkin tämä älytön rajoite, kun muuten ollaan HP’n osalta jo siirrytty myös nettikaupan puolelle?

Itseäni kutkuttaa tällä kertaa München ja Lontoo sekä kaukopuolella Hongkong ja Singapore. Saa nähdä a) osaanko päättää mikä olisi kohde, b) löytyykö almanakasta sopivaa ajankohtaa ja c) viitsinkö lähteä jonottamaan. Tosiasia on, että hullut lentotarjoukset eivät kuitenkaan enää ole niin edullisia kun joskus siihen aikaan, kun keskiviikko-aamuna nähtiin sadan metrin finaalin kaltaisia pyrähdyksiä myyntitiskien ääreen kun keltaisen hullujenhuoneen ovet avattiin. Tämä johtuu pitkälti siitä, että lentohinnat ovat vuosien varrella laskeneet huomattavasti ja näin myös ns. normaalihinnan ja tarjoushinnan välinen ero on kaventunut huomattavasti.

Mitkä ovat sinun suosikkikohteesi ja aiotko olla jonottamassa lentoja Hulluilla Päivillä?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet