Hyvää isänpäivää kaikille isille – sekä omalleni, että kaikille muillekin.

Tänään muistetaan isää sekä kylissä että kaupungeissa, kuka milläkin tavalla tämän tekee. Mieluiten viettäisimme päivän oman isäkullan kanssa yhdessä, mutta joskus välimatka aiheuttaa sen, että joudumme tyytymään sähköiseen onnitteluun puhelimen tai Skypen kautta kun matkoille ei ole aina mahdollista lähteä ajan tai välimatkan takia. Onneksi tekniikka on mahdollistanut helpon yhteydenpidon vaikka fyysinen välimatka on pitkä. Aika tosin ei saisi koskaan olla este sille, että ainakin kerran vuodessa muistaisimme isäämme – tämän olemme varmaan kaikki velkaa omille isillemme: itse olen ainakin saanut isältäni niin paljon sekä aikaa & läsnäoloa sekä rakkautta ja rajoja lapsuuteni arjessa. Tästä pitää muistaa olla kiitollinen etenkin isänpäivänä.

Kaikilla ei enää ole mahdollista muistaa isää puhelinsoitolla tai onnittelukäynnillä. Jos isää ei enää ole tässä maailmassa voi aina kuitenkin pysähtyä hetkeksi muistelemaan isää; jakaa muistot hänestä muiden kanssa ja esimerkiksi sytyttää kynttilä isän muistoksi. Sillä vaikka aika kuluu ja sukupolvet vaihtuvat muistot säilyvät aina sydämissämme.

Kaikille isille: Hyvää isänpäivää!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet