Kalenterissa lukee tänään ykkönen ja sen perässä Kesäkuu. Tarkoittaa sitä, että Kesä on täällä.
Kesään kuuluu suomalaisilla paljon odotuksia sekä monenmoisia asioita jotka ”kuuluvat kesään” – itselläni mm. alla olevat (jotka eivät ole tässä tärkeysjärjestyksessä, vaan sattumanvaraisesti listattuja kuten tulivat mieleen):

Aurinko
Jäätelö
Ukkonen
Päiväretkiä lähtiseudulla
Terassikahvit
Aamuinen lauantai torilla
Torikahvit
Auringonlasku laiturilla
Sateen ropina mökin katolla
Hyttyset… (hmmm? No pakko kai ne on listata)
Automatka Suomessa sukulaisten luo
Kesäristeily Itämerellä
Aamuauringossa heräilevä kaupunki
Tallinna tai Tukholma
Helsinki
Saaristo
Mansikat
Mustikkapiirakka
Grilliherkut
Saunan jälkeen uiminen (ilman uikkareita!)
Kuikan huuto
Silli ja uudet perunat
Sortsit

Osan näistä ehtii kesällä töissä ollessaakin tehdä, osa siirtyy lomaviikkoihin. Tärkeää on mielestäni kuitenkin kesällä muistaa, että kesä ei saa olla pakkosuorittamista – kesästä pitää myös ehtiä nauttia!

Tämäkään yllä oleva EI ole mikään checklist, josta ruksataan pois suoritetut. Lähinnä se on itselleni muistilista, jota tehdessäni muistuttelin itselleni kuinka onnellinen on että saa ja voi tehdä ja kokea kaikki nämä. Listaa olisi ehkä tämän muistamiseksi terveellistä aina silloin tällöin tarkastella.

PS. Onnea kaikille uusille ylioppilaille! Nauttikaa päivästänne täysin rinnoin; jo teillä ei ole vielä oma tulevaisuuden suunta täysin selvillä muistakaa, että teillä on elämä edessä miettiä sitä. Matkailuala on yksi mahdollisuus, joskaan ei tänä päivänä aina kovin helppo kuitenkin sitäkin mielenkiintoisempi.
Mutta tänään on siis aika juhlia tähänastisia saavutuksia!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet