Kuukauden kuva: Sportgastein

by Alex | Matkoillablogi.fi

Helmikuun Kuukauden kuva tulee Itävallan Sportgasteinista, Goldbergbahnin yläaseman vierestä (2650 mpy).

Laskettelijoita oli liikkellä ajankohtaan nähden normaali määrä eli suhteellisen paljon. Käsidesiä totuteltiin jo käyttämään mutta maskeja ei näkynyt eikä turvaväleistä ollut tietoakaan aurinkoisilla terasseilla. Kaikki olivat tietoisia uudesta viruksesta mutta kukaan ei vielä oikein tienyt siitä mitään.Elettiin vielä viimeisiä hetkiä ennen kuin Covid19-tilanne eskaloitui ja Eurooppa sulkeutui.

Valitsin kuvan kahdestakin syystä: ensinnäkin vuoren huipulta avautuvat alppimaisemat, sininen taivas ja aurinko tuovat hymyn huulille muistellessani tuota hetkeä.

Toinen syy on, että kuva henkii vielä sitä matkustamisen vapautta, jota me olemme kaivanneet jo pitkään. Nyt kun ei vielä ole matkustamisen aika on tyydyttävä muistelemaan menneitä matkoja ja  unelmoimaan tulevista, paremmista ajoista jotka ovat  toivottavasti kohta horisontissa. Vielä pitää kuitenkin jaksaa vielä hetki muistojen ja unelmien voimalla.

Täällä blogin puolella en saanut aikaiseksi purkaa matkan antia heti palattuamme kotiin, mutta matkan tunnelmiin pääsee onneksi palaamaan Instagram Storiesin kautta.

Mikä on sellainen matkamuisto joka tuo sinulla hymyn huulille?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 23/02/2021 - 9:49 pm

Kesän matka Alpeille on sellainen, että kun sen matkan kuvia katselee, se saa suun kyllä hymyyn. Täytyy toivoa, että kesällä tilanne olisi jo parempi ja taas pystyisi matkustamaan vapaammin.

Vastaa
alex 06/03/2021 - 12:23 pm

Eikö – Alpit toimii aina! Pidetään peukkuja, että parempia aikoja päin oltaisiin jossakin kohtaa menossa, vaikkakin tällä hetkellä ei kovin hyvältä näytä.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet