Kuukauden kuva: Djurgården

by Alex | Matkoillablogi.fi

Heinäkuun Kuukauden kuva tulee Tukholmasta, Djurgårdenilta. Helteisen kesäpäivän jälkeen Skansenin Sollidenilta avautui näkymä yli kesäisen Tukholman ja iltaan, joka vähitellen oli vaihtumassa yöhön.

Viime kesänä toteutui vihdoinkin pandemian takia siirtynyt Tomas Ledinin kesäkiertue En nådens sommarkväll, jonka olimme päättäneet seurata paikan päällä mitä mainioimmassa konserttipaikassa, Skansenin Solliden-näyttämöllä. Reilusti siirtyneen konsertin odotukset olivat korkealla, mutta ne täyttyivät ja jopa ylittyivät. Miten hyvin konserttikiertueen nimi sopikaan kyseiseen iltaan, joka oli sekä musiikin että tunnelman osalta maaginen.

Tukholman kesäilta näyttäytyi muutenkin parhaimmalta puoleltaan: illan aloitti mukava terassi-illallinen ennen konserttia ja konsertin päättyessä auringonlaskun aikaan taivas värjäytyi ruusunpunaiseksi – tällä kertaa sininen hetki oli ennemminkin vaaleanpunainen. Lyhyt kävely viereiseen Backstage-hotelliin tummuvassa kesäillassa, yömyssyt hotellin baarissa ja maittavat yöunet Djurgårdenin hiljentyessä yöksi. Täydellinen kesäpäivä!

Tämän matka tunnelmia pääset kurkkaamaan Instagramin tallennetuissa stooreissa.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet