Maanantaina Reilun matkailun yhdistys lanseerasi yhdessä lukuisten muiden yhteistökumppaneidensa kanssa lapsiseksiturismin vastaisen kampanjan ”Liian paha ollakseen totta”. Mukana kampanjaa tukemassa ovat niin matkanjärjestäjät, lentoyhtiöt ja varustamot kuin myös lastensuojelujärjestöt sekä oma blogikotimme Rantapallo – hyvä!

Liian paha ollakseen totta. Kuva: Reilun matkailun yhdistys / Liianpahaollakseentotta.fi

Liian paha ollakseen totta. Kuva: Reilun matkailun yhdistys / Liianpahaollakseentotta.fi

Aihe on tärkeä eikä voi koskaan saada liikaa huomiota, sillä ikävä kyllä paljon työtä on vielä tehtävänä maailman lasten paremman huomisen edestä. Mikään ei voi koskaan oikeuttaa lasten seksuaalista tai muutakaan hyväksikäyttöä, ja siksi meidän pitää yhdessä pyrkiä tekemään asialle jotain. Kampanjasivusto taustoittaa ilmiötä ja kertoo myös konkreettisesti mitä juuri Sinä voit tehdä – matkailijana tai matkailun ammattilaisena. Käy lukemassa ja mieti mitä juuri sinä voit tehdä asialle.

Eihän suljeta silmiämme tältä matkailun pimeämmästä puolesta, sillä se on liian pahaa ollakseen totta!

Haastan kaikkia kanssabloggaajiani täällä Rantapallossa mukaan antamaan tukenne kampanjalle niin täällä Rantapallossa kuin myös muualla omissa sosialisen median kanavissanne.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet