"Salaisia" tarjouksia. Kuvakaappaus: secretescapes.com

Linkkivinkki: Secret Escapes – ”salaisia” tarjouksia jäsenille

by Alex | Matkoillablogi.fi

Päivän linkkivinkki, Secret Escapes, liittyy edullisiin majoitustarjouksiin, eikä välttämättä ole meillä täällä Suomessa (vielä) niin tunnettu. Muissa Pohjoismaissa Secret Escapes onkin jo tehnyt aktiivisesti töitä jalansijan saamiseksi (ja jäseniä onkin jo noin miljoona, maailmanlaajuisesti n. 10 miljoonaa), joten tuskin kestää kovinkaan kauan ennenkuin yritys tulee aktiivisemmin myös Suomen markkinoille.

"Salaisia" tarjouksia. Kuvakaappaus: secretescapes.com

”Salaisia” tarjouksia. Kuvakaappaus: Secretescapes.com

Useimmat meistä ovat varmaankin matkoja suunnitellessa hakeneet itselleen sopivinta majoitusta ja etenkin hyvään hintaan. Itse  olen paljolti käyttänyt Hotels.com’ia ja Booking.com’ia ja näiden kautta onnistunutkin usein saamaan hyvän  hinnan majoituksellemme (ja myös säästänyt vielä pitkän pennin seuraamalla hintojen kehitystä ja muuttamalla varausta lähempänä  lähtöä; tästä syystä kannattaakin usein ottaa se hieman kalliimpi hinta, jossa muutos-/peruutusoikeus).

Brittiläinen, vuonna 2011 perustettu ”flash deal”-yritys Secret Escapes tarjoaa kuitenkin hieman erilaisen tulokulman: Secret Escapes soveltuu ehkä kaikkein parhaiten spontaanimatkaajalle, joka valitsee kohteen lyhyellä varoitusajalla hyvän tarjouksen perusteella. Secret Escapes keskittyy neljän ja viiden tähden hotelleihin ja hyödyntää korkeatasoisille hotelleille ominaisen piirteen että nämä eivät yleensä profiilinsa takia halua mainostaa mainostaa tarjous-/dumppihintoja. Niinpä – yrityksen nimen mukaisesti – tarjouset ovat ”salaisia”. Tai no, eiväthän tarjoukset tietenkään ole täysin salaisia, kun jäseniä on miljoonia – tarkemmin sanottuna kyseiset tarjoukset ovat ennemminkin jäsentarjouksia. Secret Escapen jäseneksi ja tarjousten piiriin voi rekisteröityä osoitteessa www.secretescapes.com.

Tarjoksia tulee ihan kiitettävällä tahdilla sähköpostiin parin kappaleen viikkotahtia ja tarjoukset ovat kieltämättä toisinaan ihan hyviä. Itse en ole vielä tarjouksia hyödyntänyt koskaan Secret Escapes’in tarjouksia, paljolti siitä johtuen, että suunnittelemme matkojamme enemmänkin pitkälle etukäteen, emmekä niinkään lähde spontaanimatkoille. Tosin täältä saattaisi myös joskus löytyä ohittamaton supertarjous kohteeseen johon olemme jo menossa (ja varanneet majoituksen muutosoikeudella).

Onko teillä kokemuksia Secret Escapen tarjouksista?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Jerry / Pako Arjesta 17/03/2015 - 3:40 pm

Muistan joskus nähneeni juttua tuosta, mutta hyvä, että muistutit :). Pitääkin käydä perehtymässä tarkemmin!

Vastaa
alex 17/03/2015 - 6:35 pm

…siitä vaan rekisteröitymään, josko sieltä osuisi jokin hyvä tarjous!

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet