Terveisiä Saalbachista

by Alex | Matkoillablogi.fi

Hieman hiljaisempaa on ollut blogirintamalla viimeisen viikon aikana, koska viikko hurahti kuin siivillä talvilomalla Saalbachin rinteissä – Viele Grüße aus Pinzgau! Toisaalta nytpä riittää taas tarinaa matkasta, joten ”stay tuned” – postauksia hiihtomatkalta (alppikuvilla höystettynä) tulossa lähiviikkojen aikana!

Ennen lähtöämme olimme seuranneet silmä tarkkana Itävallan sääennusteita, osittain hieman sekavin tuntein: Saalbachin alueelle kun oli luvassa melko runsaastikin lunta ja aurinkoa hieman vähemmän. Saalbachin kylässä ei sinänsä lunta ollut aikaisemmin liiaksi (ennen lähtöämme vain n. 35 cm), ja tunnelman kannalta lisälumi  ei ole ollenkaan pahitteeksi. Ja sitä luntahan tuli…mutta onneksi saimme nauttia myös upeista aurinkoisistakin päivistä!

Alla hieman esimakua Itävallan talvisista maisemista, bussin ikkunasta paluumatkalla Saalbachista kohti Salzburgin lentokenttää.

Loferer Bundesstrassen maisemia

Loferer Bundesstrassen maisemia

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet