Valkovuokot. Kuva: © Matkoilla-blogi

Äidille!

by Alex | Matkoillablogi.fi

Kannoit minut oman sydämesi alla ja tunsit minut ennen kuin kukaan muu. Odotit, jännitit ja varmaankin välillä tuskastuitkin ennen kuin näin päivänvalon. Näit minun kasvavan ja varttuvan, näit minun murheet ja surut mutta myös ilon aiheet. Välillä jouduit pistämään kovastikin vastaan, sillä molemmat olemme itsepäisiä luonteeltamme. Pidit kiinni mutta päästit myös irti; murehdit ja valvoit varmaan joskus odottaessasi minua kotiin. Tämäkin kuuluu äidin osaan, siihen minkä äidit osaavaat luonnostaan. Mitä ei kouluissa opeteta, vaan minkä elämä opettaa.

Kiitos äiti – olet ainoa ja paras äitini!

Tämä on myös kaikille muille äideille – ei vaan omalleni, vaikka hän minulle kaikkein tärkein äiti onkin. Tämä on äideille, jotka ovat myös tyttäriä, anoppeja, isoäitejä. Tämä on äideille, jotka ovat väsyneitä ja uupuneita, äideille jotka odottavat ja äideille jotka viettävät tänä vuonna ensimmäistä äitienpäiväänsä. Yhtälailla tämä on kaikille niillekin, jotka olisivat halunneet olla äitejä, mutta eivät jostain syystä koskaan tulleet äideiksi. Teissäkin asuu äitiyden henki ja olette aivan yhtä arvokkaita!

Hyvää äitienpäivää.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet