(Liian) usein palautteen kirjoitaminen juontaa juurensa negatiivisesta palvelutilanteesta, tällä kertaa päinvastoin, kun Pendolino Ouluun yllätti myönteisesti!
Suurkiitokset  pe 16.11 Pendolino S53’n vaunuyksikön 1-6 reipashenkiselle konduktöörille Mikolle (?) , joka riemastuttavalla tavalla heitti  koko persoonansa ja huumorintajunsa peliin ja teki perjantai-iltapäivän tavanomaisesta lipuntarkastuksesta loistavan show’n. Oli ihanaa nähdä miten koko ravintolavaunu hiljeni kuuntelemaan jutustelun edistymistä; etenkin rahastuskoneen yskiessä tunnelma tiivistyi entisestään, ja jännityksellä seurasimme, kuinka Mikko käänsi tilanteen huumorilla plussaksi ja suorastaan mainioksi show’ksi.
Yhtäkkiä kokonainen vaunullinen, toisilleen suurimmaksi osaksi tuntemattomia ihmisiä nauroi yhdesä kyynelet silmissä ja rupesi juttelemaan keskenään.
Mikko osoitti loistavasti, kuinka omasta (arkisestakin) työstä voi tehdä paljon hauskemman, sekä itselleen että ympäristölleen yksinkertaisin keinoin. Pitää vain rohkeasti uskaltaa hieman löysätä tyypillistä, hieman jurohkoa suomalaista luonnetta ja uskaltaa heittäytyä huumorilla ja persoonallaan tilanteeseen.
Tässä voitaisiin todellakin puhua palvelumuotoilusta. Kiitos Mikko – osoitit, että VR on loistava,  2000-luvun palveluyritys!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet