IGTT: Instakuvien klassikkotyyppi

by Alex | Matkoillablogi.fi

Huhtikuun Instagram Travel Thursday teemana on vapaa, joten ajattelin tällä kertaa iskeä kiinni varsinaiseen kuva-aiheiden klassikkoon somessa. Arvaatte varmaan jo, että kyseessä ovat ruoka-aiheiset kuvat ja tämän kuukauden otsikoksi valitsinkin kaikessa lyhykäisyydessään ”Ruokapöydässä”.

Jottei tästä tulisi liian helppoa päätin tällä kertaa haastaa itseäni ja valita mukaan vain top-5 parhaimmat fiilikset herättävät, Instagramissa julkaisemani  ruoka-aiheiset kuvat.
Tässäpä valitsemani kuvat sattumanvaraisessa järjestyksessä, olkaa hyvät!

Bastvikin Kartanon brunssi

https://www.instagram.com/p/BYiC5o5DglV/?taken-by=matkoillablogi

Jo useamman vuoden olemme (yleensä alkukesästä) suunnanneet brunssille tähän Espoon kätkettyyn helmeen, jossa tunnelma on kuin menneeltä ajalta. Iloinen puheensorina täyttää vanhan puutalosalit kun Saunalahden maisemissa kokoonnutaan nauttimaan kiireettömästä brunssista.
Lue lisää Café Bastvikin kartanoaamiaisesta !

 

Yummy Viet Singaporen Chinatownissa

https://www.instagram.com/p/BTn8O6oD38Y/?taken-by=matkoillablogi

Singaporessa hyvän ja kohtuuhintaisen ruokapaikan löytäminen ei ole kovinkaan vaikeaa (tosin kyllä siellä hinnakkaitakin on). Hawker Centereiden lisäksi lounastimme mm. Chinatownissa, jonne mahtuu myös vietnamilainen ravintola.
Blogin puolella löytyy lisää tunnelmia Singaporesta !

 

Illallinen Rollo Broughtonissa Edinburghissa

https://www.instagram.com/p/BM9-M4mhs0m/?taken-by=matkoillablogi

Aina ei tarvitse harmitella vaikkei pöytävarauksen puuttuessa löytyisikään paikka kun baaritiskin äärellä. Tiskillä nautimme paitsi erittäin maittavasta illallisesta myös baarimestarin työskentelystä – pro on aina pro!
Rollo Broughton pääsi mukaan Edinburghin kolmen illallispaikan vinkilistalle .

 

Illallinen Lilla Bjersin kasvihuoneessa Gotlannissa

https://www.instagram.com/p/52udo2xUCd/?taken-by=matkoillablogi

Luomuruoka on yleensä aina hyvää, mutta vasta Lilla Bjersin kasvihuoneravintolassa nautitun illallisen jälkeen ymmärsimme oikeastaan kuinka hyvää se voi olla kun kaikki raaka-aineet ovat lähituotantoa ja ruoka on valmistettu intohimolla.
Lue minkälainen ”Gårdskrog” n. 7 km Visbyn ulkopuolella löytyvä Lilla Bjers on ! Kaikki Gotlannin matkamme postaukset löytyvät tästä – varoituksen sana kuitenkin: saattavat aiheuttaa matkakuumetta!

 

Innovatiivinen illallinen Karibialla Reflectionin Qsine-ravintolassa

https://www.instagram.com/p/_FgT0sxUL5/?taken-by=matkoillablogi

Kokeellinen ravintola…köhöm, uskaltautuisiko ennakkoluuloinen sellaiseen? Me uskaltauduimme Karibian risteilyllä – ja viihdyimme.
Lue lisää Celebrity Cruisesin Reflection-risteiilyaluksen Qsine-ravintolasta!

 

Eikä tässä kuitenkaan vielä kaikki: bonuksena haluan vielä kesän vihdoinkin lähestyessä pikkuhiljaa ottaa mukaan kuvan yhdestä kulinaarisesta kohokohdasta (joskaan ei vielä ihan ”ruokapöytäkunnossa”): Uudet perunat – kohta ne ovat taas täällä!

https://www.instagram.com/p/5ere2MRUKN/?taken-by=matkoillablogi

Minkätyyppiset ruokakuvat sinä tykkäät dokumentoida Instgramissa?

Tämä blogipostaus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka jonka ideana on jakaa matkailuinspiraatiota ja hyvää reissufiilistä Instagram-kuvien avulla. Järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda

Pssst: Tunnistaako joku mistä postauksen pääkuva on otettu? Oikea vastaus löytyy Matkoillablogin Instagramista @matkoillablogi – ota seurantaan jos et jo seuraa!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet