Joko arvasitte tai tiesitte mistä miljoonakaupungista on kyse, niin asukkaiden kuin kävijöidenkin lukumäärän suhteen? No sehän on tietenkin…

[rumpuvirveli….]

Ta-tatta-da-daa – ta-tatta-da-daa…New York, New York….!!!

Isoon Omenaan ollaan oltu menossa jo useamman kerran, mutta jostain syystä suunnitelmat ovat aina jossain vaiheessa muuttuneet ja useimmiten matkakohteeksi on loppupeleissä valikoitunut jokin eurooppalainen kaupunki. Niinpä käynti Isossa Omenassa on meillä  rajoittunut ostoskeskusvierailuihin.

Tähän on siis kuitenkin nyt tulossa muutos kun suunnitelmat (vihdoinkin konkretisoituivat, ja matka New Yorkiin on varattuna. Tuntematon suuruus ja uusi manner jännitävät hieman, mutta pitkästä aikaa matkallelähdössä on hieman vatsanpohjan kutitusta mukana – ei hassumpi tunne!
Itseäni olen rauhoitellut sillä, että kaupunki ei ole sen suurempi kuin Lontoo ja että maalaisjärjellä, kohtuullisella suuntavaistolla ja matkoilla noudatettavalla normaalilla varovaisuudella pärjää aivan varmasti myös Yhdysvalloissa.

Etukäteisresearchia on tehty jonkin verran pitkin kesää, ja muutamia ”must”-kohteita on kirjattu; maailmanmetropolin ollessa kuitenkin kyseessä pitää nyt vain malttaa mielensä, jottei tule ahnehdittua liikaa, vaan ehtii myös nauttimaan ympäröivästä kaupungista & tarttumaan hetkeen. Viisas neuvo on varmaankin rajoittaa tutustumiskohteet yhteen pääasialliseen per päivä.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet