Joulumarkkinamatka varattu

by Alex | Matkoillablogi.fi

Viikonloppuna päätettiin tämänvuotisen joulumarkkinamatkan kohde; loppujen lopuksi kohteeksi valikoitui Tukholma.  Jonkun mielestä mielestä ehkä tylsä kohde esim. saksalaisiin joulumarkkinoihin verrattuna, mutta minun mielestäni ei todellakaan. Tukholma tarjoaa isomman kaupungin tuntua lyhyen matkan ja hyvien (lue: tiheiden) yhteyksien päässä Suomesta. Lyhyen kaupunkiloman kohteeksi Tukholma sopii myös hyvin siksi, että kaupungissa tuntuu nykyään koko ajan tapahtuvan jotain ja uutta nähtävää on joka kerta – oli sitten kyseessä shoppailu, ruokailu tai kulttturi.

Meillä vaakakupissa painoi nimenomaan Tukholman läheisyys ja hyvät liikenneyhteydet sinne, koska aikaa tähän matkaan on hieman rajallisesti. Tietenkin myös se seikka, että Tukholmassa ei olla käyty taas pitkään aikaan myötävaikutti päätökseen. Tällä kertaa olisi tarkoitus tehdä matka lento-laivamatkana ja viipyä perillä kaksi yötä, jotta ehdimme kunnolla perehtyä kaupungin joulutunnelmaan ja kaikkiin uusiin käyntikohteisiin, jota ovat sitten viime käynnin tarttuneet kohdelistalle. Lisää tästä sitten aikanaan.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet