Kuukauden kuva: Saalbach

by Alex | Matkoillablogi.fi

Maaliskuun Kuukauden kuva tulee Saalbachista. Kuvassa ovat Saalbachille tunnusomaiset Kohlmaisbahnin kabiinit jossa viisi kabiinia on kytketty yhdeksi letkaksi. Samantapaisen ratkaisun olemme nähneet myös Santorinilla ja St. Thomasilla, Karibialla.

Tämä kabiini on Saalbachissa kuitenkin jo jäänyt eläkkeelle, kun se korvattiin ennen talvikautta 2018/19 huippunykyaikaisella, uuden sukupolven 10-hengen kabiinilla.

Saalbach on jäänyt mieleen vuoden 2013 hiihtomatkalta erittäin runsaista lumisateistaan (ja näin ollen myös hieman röykkyisistä rinteistä). Kohteena Saalbach kuitenkin miellytti meitä, eikä vähiten Hotel Sonnen ansiosta. Siksipä tarkoituksena onkin tässä kuussa suunnata uudestaan katsastamaan Salbachia, tällä kertaa toivottavasti hieman keväisemmissä maisemissa. Jännä nähdä päteekö myös maaliskuussa slogan”Saalbach – home of lässig”.

Oletko käynyt Saalbachissa ja millaisia muistoja kohde sinussa herättää ? Vai onko sinulla jokin toinen suosikkikohde alppimaisemissa?


Vuoden 2013 Saalbachin hiihtomatkan postaukset löytyvät Saalbach-tägin alta.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet