Seitsemän unohtunutta – blogipostaukset, joita ei luettu

by Alex | Matkoillablogi.fi

La Vida Loca-blogin Sari nosti noin kuukausi sitten mielenkiintoisen aiheen postauksessaan ”7 juttua jotka eivät kiinnostaneet ketään”. Tähänhän oli ihan pakko tarttu, vaikkakin hieman viiveellä. Aihe on mainio ja monen monta kertaa on itsekseen tullut pohdittua miksi jokin postaus ei kiinnosta lainkaan (monet tekijäthän vaikuttavat; aiheen lisäksi myös julkaisun ajoitus, aiheen ajankohtaisuus, kohteen yleinen kiinnostavuus, hakukoneoptimointi jne. jne.) Ja niin, saattahan oma kirjoitustyylikin hieman vaikuttaa…

Liikenteen statistiikkaahan on aina mielenkiintoista seurata, ja Google Analyticisin syövereistähän voi löytää vaikka mitä mielenkiintoista kun hieman klikkaa itseään syvemmälle, muuttele päivämäärävälejä, tutkailee liikenteen lähteitä…mahdollisuudethan eivät lopu ihan heti.

Tässäpä oma listaukseni olkaa hyvät – tällä kertaa siis ei tosin voi sanoa, että kyseessä olisi suosituimpien uusinta…  😉

VÄRIKÄS LONTOO: LEAKE STREETIN GRAFFITIT

Leake Street, London. Kuva: © Matkoilla-blogi

Leake Street, London. Kuva: © Matkoilla-blogi

Tämä oli oikeastaan aika nopea päähänpisto käyntikohteeksi. Itse en tunnustaudu mitenkään graffitien hc-harrastajaksi, enkä ole näiden perässä koskaan aikaisemmin kulkenut matkoilla. Lontoon Leake Street tuntui kuitenkin karuudessaan mielenkiintoiselta, jota otin tämän mukaan käyntikohteeksi lyhyellä Lontoon vierailulla viime sysksynä. Ehkäpä graffiti-taide ei kiinnosta ketään muuta…

LEVIN RAVINTOLOIDEN TERÄVÄÄ KÄRKEÄ: RAVINTOLA KUURA JA COLORADO BAR & GRILL

Kuura ja Colorado - Levin ravintolahuippuja. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kuura ja Colorado – Levin ravintolahuippuja. Kuva: © Matkoilla-blogi

Haloo hei – kai hyvät ruokapaikkavinkit nyt aina kiinnostavat…???

OBERTAUERNIN HOTELLIMME DAS BARBARA – KUIN KYLÄSSÄ

Das Barbara - hotellimme Obertauernissa. Kuva: © Matkoilla-blogi

Das Barbara – hotellimme Obertauernissa. Kuva: © Matkoilla-blogi

Viime talven hiihtomatkamme hotelli oli todellinen helmi. Jos Itävallan laskettelurinteet ovat suuntana talvella kannattaa tutustua tähän pieneen, nautiskelijoiden perhehotelliin tarkemmin. Ja kesäaikaan puolestaan Wörtherseellä sijaitsevaan sisarhotelliin, Joainigiin; siihenkin linkki tässä postauksessa.

VANHA RAUMA JA KOLME PIENTÄ KAUPUNGINMUSEOTA

Vanha Rauma, Kuninkaankatu. Kuva: © Matkoilla-blogi

Vanha Rauma, Kuninkaankatu. Kuva: © Matkoilla-blogi

#Suomiretki-teemalla käväistiin viime kesänä Vanhassa Raumassa, jossa päivä kului pitkälti kaupungin museoita kierrellen. Ehkäpä nämä ovat jo kaikille liiankin tuttuja…?

Oman listauksen loppua kohden myös pari tuoreempaa kysymusmerkkiä tilastojen pohjalta:

HOTELLIARVOSTELU: HAYMARKET BY SCANDIC

Tukholma_Haymarket_by_Scandic_aula_Kuva-©-Matkoilla-blogi

Pelästyttikö postauksen pääkuva lukijat, jotka arvelivat että luvassa olisi liikaa art decon hehkutusta. Myönnän – onhan sitä ilmassa, mutta vaikea sitä on välttääkään tässä uudessa, tukholmalaisessa suosikkihotelissani, jossa on ihanasti vanhojen hyvien aikojen tunnelmaa.

KRAKOVA: 3+1 RAVINTOLAVINKKIÄ

Krakow_Pimiento_Restauracja_Kuva_©_Matkoilla-blogi

Hyvän ruoan ja viihtyisien ravintoloiden ystävänä omasta mielestäni ravintola-aiheisia postauksia ei voi olla liikaa – vai voiko? Suosittelen lämpimästi tähän postaukseen tutustumista ennen Krakovan matkaa!

Oman listani seitsemäs ja viimeinen menee:

ÄIDILLE

Valkovuokot. Kuva: © Matkoilla-blogi

Valkovuokot. Kuva: © Matkoilla-blogi

Äitienpäivän innoittamaa pohdiskelua ja kirje omalle äidilleni. Menikö liian henkilökohtaiseksi…?

Tässäpä siis oma kattaukseni kauas tilastojen kärkisijoilta jääneistä postauksista. Itse olen joskus miettinyt myös miksi jokin vanhempikin postaus saattaa vetää pitkänkin aikaa tasaiseen tahtiin lukijoita.

Ehkäpä silläkin teemalla pitäisi tehdä ihan oma postauksensa? Kuka lähtee mukaan haasteeseen teemalla: Viisi yli vuoden vanhaa postausta, jotka vieläkin houkuttelevat lukijoita?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi 12/12/2016 - 6:46 pm

Hihi, kiva kun tartuit tähän! On ollut kiva nähdä millaiset jutut ovat kenelläkin jääneet unholaan. Mua kiinnosti näistä eniten graffitit ja ruokavinkit, hyvä siis että tulivat tällä tavoin esille!

Vastaa
alex 13/12/2016 - 8:53 pm

Eipä tähän voinut olla tarttumatta; hauska idea! Kiva että seitsemän joukossa löytyi kiinnostavia!

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet