Suomi100 lippulinna Helsingin Kauppatorilla

#Suomi102

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tänään vietetään rakkaan kotimaamme, Suomen 102-vuotisen itsenäisyyden juhlaa. Vaikkakin itsenäisyyden juhlaa on Suomessa usein leimannut tietty vakavuus, tämä on onneksi muuttunut vuosien saadtossa iloisempaan suuntaan. Vakva ja juhlallinen kun eivät onneksi sulje iloisuutta pois.

Rakas Suomemme viettää tänään itsenäisyyden 102-vuotisjuhlia. Usein sanotaan, että ikä on vaan numeroita mutta väitän että näin ei ole aina. Ei ainakaan maamme itsenäisyyden ollessa kyseessä. Numerot merkitsevät vapautta tulla ja mennä, myös vapautta matkustaa ja nähdä maailmaa. Ennen kaikkea itsenäisyys tarkoittaa myös vapautta palata kotimaahan joka on turvallinen, hyvä paikka asua.

Itsenäisyyspäivänä kun sytytämme ikkunoihin kynttilät on aina hyvä pysähtyä muistelemaan sitä, että itsenäisyys ei ole itsestäänselvää. Saamme olla ikuisesti kiitollisia kaikille, jotka ovat maatamme puolustaneet ja rakentaneet siksi maaksi, joka se tänään on. Vaikka kaikki ei ole aina Suomessa täydellistä, elämme silti hyvinvointivaltiossa.

Onneksi olkoon rakas kotimaani Suomi – olet meille aina maailman paras maa!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet