Aurinkoisia laskuja Itävallan Obertauernissa. Kuva: © Matkoilla-blogi

Terveisiä Itävallan alpeilta!

by Alex | Matkoillablogi.fi

Viikonloppuna palasimme tämän talven hiihtomatkalta Itävallan alpeilta – viele Grüße aus Obertauern!

Reilussa viikossa ehdimme kokea koko skaalan keväisestä lämmöstä, sateesta ja lumipyryistä, joissa eteensä ei nähnyt. Onneksi kohdalle sattui myös aurinkoisia päiviä, joten myös erittäin nautinnollisia hetkiä valkoisilla rinteillä mahtui mukaan matkaan. Raikas alppi-ilma, hyvä ruoka, huikaisevan kauniit maisemat ja ulkoilu tekivät tehtävänsä, ja nyt on akut taas ladattu kevättalvea varten!

Tällä kertaa olimme liikkeellä omatoimisesti, fly&drive-tyyppisellä matkalla: reittilento Müncheniin, auto alle ja nokka kohti Salzburgerlanda. Tänä vuonna kohteenamme oli Obertauern, reilun 1.700 metrin korkeudessa sijaitseva resort-tyyppinen alppikylä, jossa viihdyimme hyvin viikon päivät pienessä perhehotellissa. Kylän korkean sijainnin ansiosta lumivarmuus oli taattu rinteissä, joskaan edes näin korkealla ei tänä vuonna lunta ollut kylässä erityisen paljon saapuessamme.

Palaillaan hieman edempänä Itävallan matkan tunnelmiin – siihen saakka kuvia ja tunnelmia pääsee fiilistelemään Matkoillablogin Instagram-tilillä!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet