Fashion’s Night Out – ja shoppailua New Yorkissa…

by admin

New Yorkin vierailumme kohdalle osui myös tämänvuotinen Fashion’s Night Out (neljäs järjestyksessä). Tämä ilta on lähtölaukaus New Yorkin muotiviikoille, ja on varsinainen ostos- ja tapahtumailta kaupungilla.

NewYork_JuicyJeans_5666_Copyright_Matkoilla_blogi

Fashion’s night Out tuo DJ’t soittamaan keskustan muotiliikkeisiin , drinkkitarjoilun, runsaasti kylkiäistarjouksia, muoti-suunnittelijoiden ja julkkisten haastatteluja ja esiintymisiä. Lyhyesti sanottuna New Yorkin keskusta sykkii hieman kiihkeämmin kuin normaalisti.

Olenko ”shoppaholic”? En, mutta New Yorkin matkakokemuksista voi tuskin kirjoittaa jollei mainitse myös shoppailua. Ja miksei mainitsisi? Onhan kaupunki sekä tarjonnan runsaudensarvi että myös suomalaisiin (vaatekauppojen) hintoihin tottuneelle varsinainen onnenmaa.

NewYork_HM_5667_Copyright_Matkoilla_blogi

H&M New York style. Kuva: Matkoilla-blogi

 

Sitä tosiasiaa kun ei voi kieltää, että vaatteiden (ja etenkin merkkivaatteiden) hinnat ovat huomattavan paljon edullisempia kuin koti-Suomessa. Tästä olimme jo kotoa lähtiessämme tietoisia, joten olimme varautuneet kahdella isolla matkalaukulla, joista toinen oli menomatkalla kovastikin vajaakäytössä. Perillä New Yorkissa täytyy tunnustaa, että lievää shoppailukuumetta oli kyllä havaittavissa.

 

 

 

Mukaan tarttui ihan ”perusmerkkivaatetta”, enimmäkseen keskustan isoista tavarataloista (Macys’s, Lord & Taylor) sekä Century 21 -Outletista. Enemmän katselun puolelle meni 5th Avenuella, esim. huipputyylikkäässä Saks-tavaratalossa, jossa järjestettiin Fashion’s Night Out-illan aikan mm. flashmob-esitys, jossa esiintyi Blue Man Group (jonka kohdalla oli pakko tunnustaa sivistymättömyytensä; never heard before…)

NewYork_Saks_BlueManGroup_5677_Copyright_Matkoilla_blogi

Saks Fifth Avenue; Blue Man Group. Kuva: Matkoilla-blogi

Kaikkeenhan vajaan viikon mittainen oleskelu ei riittänyt, joten seuraavaan kertaan meillä jäi Bloomingdale’s sekä New Yorkin ulkopuolella siijatseva outlet-kylä Woodbury Outlet.
Onpahan pari lisäsyytä palata Isoon Omenaan toistekin…

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet