Hieman yli vuorokauden verran nyt takana Isossa Åkerössa, New Yorkissa. Täytyy sanoa, että kaupunki on kerrassaan hurmannut monimuotoisuudellaan, pulssillaan ja valtavan metropolin kaikkine puolineen. Ensivaikutelma kun saavuttiin eilen JFK’lle oli odotetunlainen: kaupunki oli amerikkalainen juuri kuten olin sen kuvitellutkin. Taksitolpalla kovaa jöötä piti ”taksimajuri”, ja kohta alla olikin yksi NYC’in kuuluisista keltaisista takseista. Melkoista vauhtia (yllättävän pitkä) matka Manhattanille taittui mr Jeanbaptisten kyydissä kohti Madison Avenue’ta ja hotelliamme. Matalamman rakennuskannan Queensin kautta yhtäkkiä eteemme ilmestyivät Manhattanin pilvenpiirtäjät. Ensituntuma oli vain yksinkertaisesti: Wauuu!

Ensimmäiseen iltaan ei jaksoa riittänyt kuin välttämättömyystarvikkeiden hakuun lähi-grocerystä, illalliseen läheisessä irkkuravintolassa ennenkuin nukkumatti kutsui.

Nyt kohta syömään, sunnuntain edesottamuksista edempänä lisää.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet