Hotellin sisäpiha. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Hotellivinkki: Hotel Beaucour Strasbourgissa

by Alex | Matkoillablogi.fi

Alsacen kesämatkallamme emme yöpyneet Strasbourgissa, mutta aikaisemmalla joulumarkkinamatkalla Alsacen maisemiin valitsimme kaupungin tukikohdaksemme. Silloin majoitumme kaupungin keskustassa sijaitsevaan Romantik Hôtel Beaucour’iin.
Joulumarkkinamatkasta on jo ehtinyt kulua jonkin verran, mutta pikainen tarkistus ystäväni Tripadvisorin kanssa vahvisti, että hotelli näyttää edelleenkin olevan ihan kelpo kunnossa tuoreiden arivioiden perusteella.

Tyyliltään varsin romanttinan hotelli (hotellin nimessä oleva ’Romantik’ viittaa Romantik Hotels-ketjun jäsenyyteen) sijaitsee aivan Strasbourgin ydinkeskustan tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä mm. Petite Francesta ja Katedraalista.

Julkisivu iltavalaistuksessa. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Julkisivu iltavalaistuksessa. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Hotellin sisäpiha. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Hotellin sisäpiha. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Hotellin kaikki 49 huonetta ovat eri tyyliin sisustettuja, ja koska hotelli on rakennettu vanhaan rakennukseen myös erikokoisia ja -muotoisia. Yhteinen nimittäjä on, että useassa huoneessa sekä yleisissä tiloissa on näkyvillä vanhoja kattopalkkeja ja -hirsiä.

Kahden hengen huone. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Kahden hengen huone. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Useimmissa huoneissa kylyphuoneen varustukseen kuuluu poreamme, yksityiskohta, josta me nautimme joulumarkkinamatkallamme tullessamme hieman kylmissämme takaisin hotelliin kierreltyämme kaupungin joulumarkkinoita.

Aamiaishuone. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Aamiaishuone. Kuva: Hotel Beaucour, Strasbourg

Itse arvostan hotellissa aina hyvää aamiaista (ja mikäli mahdollista yritän tämän hotellia valitessani myös etukäteen varmistaa). Hotel Beaucour ei tämän suhteen pettänyt ennakko-odotuksia: Ranskassahan aamiainen tarkoittaa monta kertaa maitokahvia ja croissanttia, mutta Beaucourin aamiainen tarjosi (näidenkin lisäksi) monenmoisia herkkuja, myös leikkeleitä aamiaispöydässään. Itse aamiaishuonekin oli varsin viehättävä näyteikkunanäkymineen suoraan kadulle.

Kyseiesellä joulumarkkinamatkallakin olimme liikkeellä vuokra-autolla, joten parkkipaikkojen tarjonta kiinnosti erityisesti. Omia parkkipaikkoja hotellilla ei ole, mutta kylläkin yhteistyö viereisellä sivukadulla sijaitsevan parkkitalon kanssa.

Suosittelen lämpimästi Strasbourgin kaupunkilomalle!

Postauksen kuvat lainattu Hotel Beaucourin kotisivuilta.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet