#IGTT: Rakkaimmat Instagram-kuvani

by Alex | Matkoillablogi.fi

Instagram Travel Thursdayn teemana on tällä kertaa Rakkaimmat Instagramkuvani. Melko vaikea otsikointi jollei peräti mahdoton, sillä eräällä tavallahan kaikki Instagramiin ladattuihin kuviin liittyy jonkinlainen tunneside.

Myöhemmin kuvia katsellessa on helppo itse muistella tunnetta tai mielentilaa joka kuvaan liittyy. Siinäpä mielestäni Instagramin hienous juuri piileekin (sen lisäksi että läheisten ja ystävien kanssa voi jakaa hetken reaaliajassa). Tunnetta tai mielentiloja ei kuitenkaan oikein voi arvottaa keskenään, ja siispä turvaudunkin tänään hyväksi havaittuun jaotteluun neljään vuodenaikaan.

Kevät saa kunnian aloittaa tällä kertaa ja sitä edustaa Tukholman Kungsträdgårdenin kirsikkapuut, jotka tässä ovat vielä valmistautumassa parhaimpaan hanamiaikaan. Puistossa voi kirsikankukkien aikaan aistia kevään tunnelmaa parhaimmillaan: kukkien ihastunutta ihmettelemistä tuhansien muiden kanssa, iloa kevään saapumisesta ja edessä olevan kesän odotusta. Ajoitus on aina sattuman kauppaa, joten joka vuosi en ole päässyt kukintaa ihastelemaan. Tänä vuonna kukinta oli melko aikainen ja ajoittui onnekseni samoihin aikoihin työmatkan kanssa.

https://www.instagram.com/p/Bh_laIdHnpI/?taken-by=matkoillablogi

Kesäkuvassa viivytään edelleenkin Ruotsissa, tarkemmin Fårön saarella Gotlannissa. Hieman pilvisenä ja suhteellisen tuulisena päivänä otimme lautan saarelle ja ajelimme kiviselle pohjoisrannalle katsomaan Gotlannille tunnusomaisia raukkeja.

Ensikohtaaminen näiden mahtavien kalkkikivimuodostelmien kanssa oli vaikuttava, sillä olin lukenut niistä paljon mutta en koskaan aikaisemmin päässyt näkemään niitä luonnossa. Tässä maisemassa, raukkien muodostamassa tuulensuojassa Rute Stenugnsbageri’n kanelipullat maistuivat.erityisen hyviltä!

Olen ollut ensimmäisen kerran Gotlannissa seitsemänvuotiaana, mutta silloin Fårö oli vielä sotilasaluetta ja ulkomaalaisilta vaadittiin erityislupa saarella vierailuun.

https://www.instagram.com/p/54WdERRUBT/?taken-by=matkoillablogi

Rakkaimpiin Instagramkuviinhan oli pakko valita mukaan myös yksi kuva mökkijärveltä, ja niinpä syksyä edustamaan otetaan kuva sieltä.

Kuulaassa syyspäivässä rantapoukamassa on miltei täydellinen pläkä, ensimmäiset keltaiset lehdet ovat jo varisseet, järven yllä on hieman kevyttä utua ja aurinko lämmittää jo hieman kirpeää ilmaa. Täydellinen syyspäivä.

https://www.instagram.com/p/870lesxUM2/?taken-by=matkoillablogi

Postaus rakkaimmista Instagram-kuvista ei olisi täydellinen ilman kuvaa alpeilta, rakkaasta sielunmaisemasta. Instagram-aikana on tullut matkailtua alppimaisemissa eniten talvella, hiihtomatkojen puitteiss mm. Obertauernissa ja Obergurglissa Itävallassa.

Alla oleva kuva tulee piskuisesta Obergurglista, jota voinee kahden hiihtoviikon jälkeen sanoa jo yhdeksi suosikkikohteeksemme Itävallassa. Itävallan korkeimmalla sijaitseva laskettelukeskus (kyläkorkeus 1930 mpy) tarjoaa lumivarmuuden lisäksi myös pienen kylän viihtyisyyttä ja upeita vuoristomaisemia.

https://www.instagram.com/p/Be5bEt0DxGC/?taken-by=matkoillablogi

Mikä on neljästä vuodenajasta sinun suosikkisi, mikäli kuva pitäisi valita vuodenajan mukaan?

Tämä blogipostaus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka jonka ideana on jakaa matkailuinspiraatiota ja hyvää reissufiilistä Instagram-kuvien avulla. Järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda

Pssst: Matkoillablogin Instagram löytyy osoitteessa @matkoillablogi – ota seurantaan jos et jo seuraa!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

6 kommenttia

sari/matkalla lähelle tai kauas 08/07/2018 - 9:14 pm

Suosikkini on kirsikan kukat. Jollain tavoin vaan uskomattoman kaunis otos. Toisena mökkikuva.

Vastaa
alex 09/07/2018 - 9:53 am

Kiitos kommentista, Sari!

Vastaa
Terhi | VAGABONDA 22/07/2018 - 10:33 am

Mökkikuva on näistä suosikkini, koska suomalainen järvimaisema nyt vaan on niin upea vuodenajasta riippumatta 🙂 Kuva on kaunis, ja voin vain sitä katsomalla aistia paikan rauhallisuuden ja viileän raikkaan syksyilman.

Vastaa
alex 24/07/2018 - 9:42 pm

Kiva että tunne välittyy kuvasta!

Vastaa
Travelloverin Annika 29/07/2018 - 3:00 pm

Kirsikankukat! Voi mitä kauneutta!

Vastaa
alex 01/08/2018 - 5:27 pm

Niinpä – ja kevätfiilistä!

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet