Calle Mayor, Madrid. Kuva: © Matkoilla-blogi

Keskiviikon kuva: Calle Mayor, Madrid

by Alex | Matkoillablogi.fi

”Keskiviikon kuva” tulee tällä viikolla Madridista, kevätasuiselta Calle Mayorilta. Työmatka vei jokin aika sitten Madridiin, jossa kevät oli silloin jo huomattavasti edempänä kuin meillä.

Koska kyseessä oli ensimmäinen vierailu Madridissa, ehdin onneksi työmatkaohjelman ohessa iltapäivän ajan myös lyhyesti tutustua keskustan sykkeeseen. Madrid näytti kevätauringon lämittäessä katuja ja toreja parastaan ja vaikka kyseessä on yli kolmen miljoonan asukkaan metropoli kaupungista välittyi silti varsin leppoisa tunnelma. Madrid jää jostain syystä usein monien muiden kaupunkien varjoon kaupunkilomakohteena – todellakin täysin syyttä. Voin vain todeta, että itse ihastuin niin Madridin ilmapiiriin, kuninkaalliseen loistokkuuteen kuin kaupungin arkkitehtuuriin.

 

Lyhyt vierailu kaupungissa vakuutti siitä, ettei käynti taatusti jää viimeiseksi vaan että Madridiin on ehdottomasti päästävä takaisin kaupunkilomalle! Jäiväthän tällä kertaa vielä kaikki ”suuret nähtävyydet” kuten esim. Prado, Kuninkaallinen palatsi, Reina Sofia-taidemuseo sekä Thyssen-Bornemisza-taidemuseo käymättömien nähtävyyksien listalle.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet