Kuukauden kuva: Celebrity Edge

by Alex | Matkoillablogi.fi

Joulukuun Kuukauden kuva on tulee kahden vuoden takaiselta Celebrity Edgen Karibian risteilyltä.

Celebrity Cruises-varustamon uutta sukupolvea edustavan Celebrity Edge-aluksella entistä enemmän huomiota on kiinnitetty designiin ja kuvauksellisuuteen; uuden sukupolven alus on suunniteltu oikeastaan kaikkialla niin, että se olisi mahdollisimman ”Instagrammable”.

Laivan uima-allaskansikaan ei ole tästä poikkeus. Aluksen todennäköisesti suosituin kuvauspaikka on uima-altaan päädyssä sijaitseva Rubem Robierbin perhosensiipi-teos The Dream Machine. Itsessään valkoinen teos muuttaa olemustaan riippuen minkävärisillä valoilla sitä valaistaan.

Tämä kuva on otettu heti auringonlaskun jälkeen, sateen kasteltua kannen. Upean kokonaisuuden luovat dramaattisen taivaan alla loistava, väriään vaihtava Prism-valotaideteos, jotka molemmat heijastuvat uima-altaaseen taideteoksen taustalla.

Tämän kuvan myötä on helppo mielessään ja muistoissa siirtyä kauas marraskuun pimeydestä ja harmaudesta. Vuosi 2020 on kulunut alkuvuotta lukuun ottamatta kotimaassa, ja erityisesti tänä vuonna olen ollut kiitollinen kaikista niistä matkoista, joihin on voinut tänä vuonna muistoissaan palata.

Mitä matkoja sinä olet muistellut tänä syksynä?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet