Mamma Mia! The party

by Alex | Matkoillablogi.fi

Edellisellä Tukholman käynnillämme käydessämme ABBA-museossa tuli taas ihailtua ruotsalaista innovatiivisuutta ja sitä uskomatonta yksityiskohtien  loppuun asti viilaamista johon länsinaapurimme tuntuvat aina pystyvän melkein asiassa kuin asiassa. Lisää Tuhkolman reissusta ja ABBA-museosta tulevissa postauksissa.
Innovatiivisuus ei tunnu loppuvan, sillä toinen ABBA-miehistä, Björn Ulvaeus on jälleen laittanut mietintämyssyn päähän: Mamma Mia! The Party on (taas) uusi, ABBAn kuolemattomaan musiikkiin perustuva idea.
Alla olevassa videoklipissä Björn kertoo itse ideastaan ja visiostaan. Idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan, että Gröna Lundin yhteydessä sijaitsevasta Tyrol-ravintolasta rakennetaan kreikkalainen taverna, jossa vieraat, artistit, muusikot ja tarjoiluhenkilökunta yhdessä luovat koko illan kestävän, iloisen ”kreikkalaispartyn” Mamma Mia-tyyliin.

Vuonna 1999 ensi-iltansa saaneen musikaalin on nähnyt jo 55 miljoonaa katsojaa ympäri maailman, joten itse ainakin uskon Mamma Mia! The Party-projektilla olevan kaikki menestyksen mahdollisuudet. Mamma Mia -musikaalista tykänneenä niin Helsingissä Svenska Teaternin versiossa kuin Lontoon Westend-versionakin on varmaan pakko ainakin harkita lipun varaamista kun nämä tulevat myyntiin 25. elokuuta tänä vuonna. Mamma Mia! The Partyn ensi-ilta on Tukholmassa 20. tammikuuta 2016.

(Kuva © Mamma Mia The Party concept / press photo)

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet