Muutama päivä on ollut tauko New Yorkin postauksissa, mutta kuten aikaisemmin kirjoitin – lisää on tulossa; kerrottavaa ja kuvia kun on vaikka kuinka paljon jahka ehtii hieman sulattelemaan ja arkiselta aherrukselta keskittyä myös kuvankäsittelyyn…

New Yorkissa on helppo huumaantua pilvenpiirtäjistä: jos jokin asia laittoi ainakin minulla pään pyörälle niin nimenomaan pilvenpiirtäjät. Sekä ihastuksesta, ihmettelystä mutta ei vähiten siitä syystä, että itsensä tunsi melko pieneksi katsoessaan ylöspäin näiden kolossien seiniä pitkin.
Rakkaus (tai en tiedä voiko sitä rakkaudeksi kutsua, ainakin ihastukseksi, vrt. amerikkalainen sana ”crush”) roihahti jo ensinäkymästä, kun taksissa lentokentältä kohti Manhattania näin pilvenpiirtäjien metsän kaukaa.

NewYork_Pilvenpiirtäjiä_5427_Copyright_Matkalla_blogi

Katse ylöspäin – pilvenpiirtäjiä joka puolella! Kuva: Matkoilla-blogi

Mittasuhteet ja perspektiivi katoavat myös helposti keskellä pilvenpiirtäjiä. Yhtäkkiä ei tajuakaan olevansa 19. kerroksessa (kuten alla olevan kuvan hotellimme ”pikkuterassi”), kun muut talot kurkottavat niin paljon korkeammalle.

NewYork_Hotellin_pieni__kattoterassi_5657_Copyright_Matkalla_blogi

Hotellimme pieni kattoterassi. Kuva: Matkoilla-blogi

Talojen kattoterasseilla on, paitsi yksityisiä terasseja ja kattopuutarhoja, myös lukuisia baareja ja lounge-tiloja, jotka voivat etenkin illan hämärtyessä olla todella tunnelmallisia. Alla olevan kuva on Library Hotel’in kattoterassilta, jossa 14. kerroksessa sijaitsee rauhallinen Bookmarks Lounge.

NewYork_LibraryHotel_5442_Copyright_Matkalla_blogi

Viihtyisiä kattoterasseilla sijaitsevia baareja on lukuisia New Yorkissa.
Kuva: Matkoilla-blogi

Ja arvaatte varmaankin aikaisemmista postauksista mikä oli minun suosikkini?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet