ABBA-museo avaa ovensa Tukholmassa huomenna

by Alex | Matkoillablogi.fi

Kirjoitin jo aikaisemmassa postauksessa uudesta ABBA-museosta, joka avataan Tukholmassa huomenna tiistaina 07.05.2013.
Uusi ABBA-museo on jo ennakkoon herättänyt valtavasti huomiota, ja etenkin pari viikkoa sitten kun Björn Ulvaeus kävi Suomessa osana museon promokiertuetta myös suomalaisessa media on huomionut uuden museon laajasti. Mm. ”Hjalliksen kanssa”-ohjelmassa nähtiin mielestäni sekä mielenkiintoinen että lämminhenkinen haastattelu Ulvaeuksen kanssa.

Koska museo on herättänyt runsaan ennakkoinnostuksen pääsyliput on syytä varata etukäteen mikäli mielii museossa vierailla tiettynä päivänä; liput voi näppärästi varata etukäteen museon verkkokaupasta (aikuiset 195 SEK, lapset 50 SEK).
Museo pitää ovensa auki joka päivä klo 10.00 – 20.00.
ABBA-museon tuoreimmat kuulumiset kannattaa tsekata museon Facebook-sivuilta.

Itselläni museo kuuluu ehdottomasti ”must”-kohteiden listalle Tukholmassa, tosin (vaikka ABBAn musiikki onkin mielestäni loistavaa) saatan antaa suurimman alkuruuhkan tasaantua museossa ennenkuin itse suuntaan sinne; palaillaan museoon uudemman kerran täällä blogissa kun omakohtaisia kokemuksia siitä on!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet