Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, Silja Line vaihtaa Turun linjan Silja Europan Baltic Princess-aluksen, joka aloittaa uudella linjallaan tulevana perjantaina. Laivanvaihto on kirvoittanut eri keskustelupalstoilla paljonkin kommentteja; molemmilla laivoilla kun on omat vankat kannattajakuntansa, jotka jäävät kaipaamaan ”omaa” laivaansa vanhalla reitillä. No, vaihtelu virkistää ja olen melko vakuuttunut siitä, että elämä asettuu uomiinsa alkujärkytyksen jälkeen…

Baltic Princess Siljan väreissä. Kuva: Silja Line

Baltic Princess Siljan väreissä Kuva: Silja Line

Siljalla on Baltic Princessin myötä jälleen pitkästä aikaa (taitaa olla sitten vuoden 1993…) Turun linjalla sisaralukset liikenteessä, eli enää ei tarvitse valita laivan perusteella lähteekö matkaan aamu- vai iltavuorolla.

Baltic Princessin myötä Turun ja Tukholman välille tulee myös pari uutta ravintolaa: bistrotyylinen Katarina’s Kitchen (ruokalistasta päätelleen venäläistyylinen ravintola) sekä Siljan Helsingin linjan laivoilta tuttu, merenherkkuja tarjoileva Happy Lobster.

Tervetuloa Tukholman-linjalle, Baltic Princess!

PS. Silja Line kutsuu muuten tutustumaan uuteen tulokkaaseen  Turun satamassa pe 01.02. klo 13-15 ennen kun alus aloittaa reittiliikenteensä Turku-Tukholma -reitillä.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet