Sunnuntai-illan ohjelma aloitettiin viinilasillisella hotellimme kertakaikkisen viehättävällä kattoterassilla, jossa loppukesän lämpö helli meitä. Illalliselle suuntasimme Park Avenuelle kokeilemaan pizzaa amerikkalaistyyliin hotellimme conciergen susoittelemaan pizzerian. Ei hassumpaa, joskin paikan hälinä ja melu salissa oli korviahuumaavaa.

Kupu täynnä otimme suunnan kohti lyhyellä kävelyetäisyydellä hotellistamme sijaitsevaa Empire State Buildingiä. Pimenevässä illassa kohoava torni, joka oli upeasti värivalaistu mykisti ja mitä lähemmäs tuli, sen valtavammaksi torni kohosi eteemme.

Hop-on Hop-off paketin hintaan sisältyi lippu Empire State Buildingiin, ja tämän piti säästää meidät ainakin osasta jonotusta. Luultiin. Tämä oli nimittäin vain osa totuudesta: lippua ei tarvinnut jonottaa, mutta sekä turvatarkastukseen että ylös torniin vievään hissiin sai jonotta – kaikenkaikkiaan tähän jonotukseen meni noin tunti. Vaikkakin jonotus tuntui jetlagin vielä hieman vaivatessa pitkältä, se kannatti ja näkymät ylhäältä tornista yli kaupungin valojen oli todella palkitsevaa. Muutama kuva maisemista tulossa edempänä. Käyntiä pilvenpiirtäjän huipulla voi vilpittömästi suositella jonotuksesta huolimatta.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet