Aloitan tänään toisen uuden sarjan täällä blogissani: ”Home away from home”. Hotellit ansaitsevat tämän sarjan, sillä vaikka harvoin hotelli on itsessään matkan kohde (joskus harvoin saatta näinkin olla), hyvässä hotellissa levättyään voi paremmin nauttia itse matkakohteesta. Ja onhan hotelli itselleni myös matkalla (tärkeä) osa kokonaisuutta; koti poissa kotoa.

Tässä sarjassa nostan hotelleja, jotka ovat mielestäni hyväntuntuisia ja joissa mielestäni on ”se jokin”: Se pieni juttu, joka erottaa erinomaisen hyvästä. Harmonia, kauneus ja design. Värit ja valo. Materiaalit.
Joissakin näistä hotelleista olen itse yöpynyt, useissa en – niiden kohdalla ydistävänä tekijänä on että mielelläni joskus yöpyisin niissä.

Hotellikuvausten kohdalla pätee enemmän kuin hyvin sanonta, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tulen pitkälti antamaan hotellikuvan tai kahden puhua puolestaan. Tämän lisäksi tulen myös lisäämään linkin hotelliin, jotta jokainen voi itse käydä luomassa  oman kuvansa kyseisestä hotellista.

Kunnian aloittaa sarjan saa yksi maailman klassikkohotelleista, The Savoy, Lontoossa. Tässä hotellissa design edustaa enemmän perinteitä kuin nykydesignia, mutta hotellin kauneus puoltaa silti hotellin paikan listalla.

Ja muuten:
Mikäli olette yöpyneet jossakin näistä hotelleista, kommentoikaa ihmeessä jos hotelli ansaitsi paikkansa tällä listalla!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet