#IGTT: Tänne haluaisin palata uudestaan

by Alex | Matkoillablogi.fi

Toukokuun Instagram Travel Thursday teemana on ”Tänne haluaisin palata”.
Maailma on täynnä paikkoja johon palaisi mielellään uudelleen. Joihinkin palaa, ja jotkut jäävät pelkiksi haaveiksi. On niitäkin paikkoja, joihin ei koe tarvetta palata vaikka ne ovat saattaneet olla ihan miellyttäviäkin.

Ei liene yllättävää, että matkabloggaajalla tehtävä ei ole helppo kun pitäisi valita se yksi kohde johon haluaisi palata. Siksipä en edes yritä perustella, että valintani olisi jollain tavalla se kaikkein mieluisin kohde johon palata uudelleen – kohde saa pikemminkin edustaa isoa joukkoa kohteita, joihin mielellään palaisin uudelleen. Valintani on Edinburgh ja Skotlanti, tosin sielläkin on niin paljon nähtävää, että tuskin palaisin juuri näihin kohteisiin uudelleen – en ainakaan kaikkiin.

Tässä tällä kertaa valitsemani Instagram Travel Thursday-kuvat, olkaa hyvät!

Skotlannin maaseutu

Kävimme Edinburghista käsin päiväretkellä Stirlingin linnassa, Loch Lomondilla ja viskitislaamossa. Upea luonto teki meihin suuren vaikutuksen vaikka emme edes varsinaisesti käyneet Highlandsin puolella. Jylhempiin maisemiin, järviin, linnoihin ja pikkukyliin tekisi ehdottomasti mieli tutustua tarkemmin.

 

Skotlannin parlamentti

Modernia arkkitehtuuria edustajava Skotlannin parlamenttitalo on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Periaatteessa kertakäynti riittää minulle, tosin saattaisin harkita uutta käyntiä mikäli silloin tarjoutuisi tilaisuus seurata parlamentin istuntoa lehteriltä.

 

National Museum of Scotland

Skottien kansallismuseo on niin laaja kokonaisuus, että siellä voisi hyvinkin käydä uudestaankin. Pidemmälläkin käynnillä museossa ehtii tekemään vain pintaraapaisun, joten nähtävää riittää vielä – useammallekin uusintakäynnille. Jo rakennuksen kaunis, avara keskushalli on syy itsessään poiketa museoon!

https://www.instagram.com/p/BM6LvUrh8V7/?taken-by=matkoillablogi

HMS Britannia

Kuninkaallinen jahti on upea käyntikohde, mutta seuraavalla Skotlannin matkalla kuninkaallinen kohde voisi olla Balmoralin linna (edellyttäen että hänen majesteettinsa ei juuri silloin lomaile kesälinnassaan).

https://www.instagram.com/p/BM33E9SBAJX/?taken-by=matkoillablogi

Skottilaiset pubit

Nämähän eivät (onneksi) lopu kesken, joten uutta tutkittavaa riittää mikäli ei halua samoihin poiketa verestämään muistoja. Meidän suosikiksi muodostui viehättävä Abbotsford.

Edit: Instagram-kuvien upotuksen kanssa ongelmia, mistä syystä näkyvät nyt erikokoisina. Mikäli sinulla on hyviä vinkkejä tähän – saa vinkata…!

Mitkä kohteet sinun mielestäsi pitäisi ottaa seuraavalla Skotlannin matkalla matkaohjelmaan? Kommenttiboksissa voit täydentää listaa!

Tämä blogipostaus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka jonka ideana on jakaa matkailuinspiraatiota ja hyvää reissufiilistä Instagram-kuvien avulla. Järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda

Pssst: Matkoillablogin Instagram löytyy osoitteessa @matkoillablogi – ota seurantaan jos et jo seuraa!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Terhi | VAGABONDA 14/05/2018 - 1:17 pm

Skotlanti on aika korkealla mun bucket-listallani ja sitten kun sinne menen, on toivottavasti reilusti aikaa kierrellä pitkin poikin sekä kaupunkeja että maaseutua. Kuulostaa ja näyttää niin ihanalta, että olen varma, että ihastuisin Skotlantiin minäkin 🙂

Vastaa
alex 16/05/2018 - 10:29 pm

Kannattaa ehdottomasti pitää listalla – olen aivan vakuuttunut, että ihastut. Skotlanti hurmasi vaikka matkamme ajankohta (marraskuun loppu) ei ehkä säiden suhteen ollut aivan optimaalisin. Kiinnostus tutustua maaseutuun tarkemmin heräsi meillä; päiväretken aikana kun ehti saada vain hieman esimakua upeista maisemista.
Kiitti kommentista Terhi!

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet