Keskiviikon kuva: Mariankatu, Loviisa. Kuva: © Matkoilla-blogi

Keskiviikon kuva: LWT tulee taas

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tulevana viikonloppuna Loviisassa järjestetään taas LWT, eli Loviisan Wanhat Talot-tapahtuma. Olemme jo parina vuonna suunanneet Loviisaan tapahtuman aikana ja suuntaamme tänäkin vuonna, joten kohta voinee meillä puhua jo perinteestä. Kuvia ja tunnelmia viime vuoden LWT’stä löytyy täällä blogissa tästä, tästä ja tästä.

Loviisa on varsinainen pikkukaupunkiidylli, joka on uinunut Ruususen untaan pitkään, ja ehkä vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana puhjennut nykyiseen kukoistukseen. LWT tuo tietenkin kaupungin parhaat puolet esiin ja näyttää kaupungin vilkkaampana kuin mitä se varmaankin arkisin on, mutta silti Loviisassa on mielestäni aistittavissa vireyttä ja aktiivisuutta, joka antaa uskoa siihen että pienikin voi olla elinkelpoinen. Etenkin pieni paikkakunta voi varmaan tarjota paljon sellaisia arvoja sekä yhteisöllisyyttä, joka puuttuu usein isommilla paikkakunnilla.

Jos ette ole käyneet Loviisassa tai LWT’ssä suosittelen suuntaamaan Itäiselle Uudellemaalle tänä viikonloppuna!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet