Viime viikon lopussa blogirintamalla oli hieman hiljaisempaa, syykin on – olin matkoilla. Tällä kertaa matkakohteena oli Kökar Ahvenanmaan ulkosaaristossa. Reissua ruvettiin suunnittelemaan jo kevättalvella (varmaankin samoihin aikoihin kun sain Ulla-Lena Lundbergin Finlandia-palkitun menestysteoksen ”Jää” luettua loppuun.

Ennen reissua hieman harmittelin, että Loviisan Wanhat Talot-tapahtuma jäisi käymättä tänä vuonna, koska Kökarin reissu erinäisistä syistä osui samalle viikonlopulle; nyt en enää harmittele, sen verran hienoja maisemia Kökarin matkalla avautui!

Alla ”Keskiviikon kuvana” hieman esimakua Kökarin matkan kuvasadosta:
Ensimmäisiä näköhavaintoja Kökarista lähietäisyydellä saapuessamme perille illansuussa.

Kökar näkyy jo. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kökar näkyy jo. Kuva: © Matkoilla-blogi

 

Sää suosi meitä todellakin mitä parhaimmalla tavalla koko matkan ajan, ja saimme nauttia niin tyynestä säästä, kirkkaasta auringonpaisteesta kuin sirkkojen sirinästä täydenkuun loisteessa.
Kuvia tuli taas otettua enemmän kuin tietokoneen tallennustila oikeastaan antaisi myöden, joten tulossa on useampiakin Kökarin postauksia.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet