Kuukauden kuva: Kevätjärvi, toukokuu 2014. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kuukauden kuva: Alkukevään järvimaisema

by Alex | Matkoillablogi.fi

Toukokuun ”Kuukauden kuva” on keväinen järvimaisema viime vuodelta, kuva on otettu 10. toukokuuta viime vuonna, joten siitä päätellen kevät ei ollut ainakaan aikaisemmassa viime vuonna. Valitsin kuvan hienon valon ja harmoonisten värien takia – omasta mielestäni kuva huokuu juuri siitä seesteistä rauhaa, jonka Suomen luonto niin usein meille tarjoilee.

Tämän kuvan myötä – Hauskaa Wappun jatkoa kaikille!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

ananas2go 01/05/2015 - 3:46 pm

Vasta tänään reagoin Meriharakka.netin palstalla tähän kuukauden kuva -juttuun. Mikä homma tämä oikein on? Onko jokin haaste, jonka alkuperän voi jäljittää? Vapaasti kenen tahansa käytettävissä?

Ja ideana etsiä aiempien vuosien arkistoista alkavan kuukauden aikaan tai teemaan sopiva otos, niinkö?

Näin siinä käy, kun osaa keskittyä sanaan enemmän kuin kuvaan…

Vastaa
alex 05/05/2015 - 5:48 pm

Pienellä viiveellä vappureissun jälkeen…
En ainakaan tiedosta, että tämä olisi haasteena bongattu. Itse olen julkaissut blogissani ”Kuukauden kuvan” aina marraskuusta 2012 alkaen, ja minun puolesta saa ainakin ilomielin kopioida idean vaikkei haaste olekaan. Itse olen pyrkinyt siihen, että kuva olisi aina otettu kyseisessä kuukaudessa, mutta ihan 100% tämä ei ole aina tainnut onnistua, vaikka kuvakansioita on vuosien varrelta kertynyt enemmän kuin tarpeeksi.
Eli siitä vaan mukaan ”Kuukauden kuva”-teemaan!

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet