LWT, eli Loviisan Wanhat Talot avaavat ovensa taas viikonloppuna

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tänä viikonloppuna Loviisassa järjestetään taas Loviisan Wanhat talot -tapahtuma, jolloin talonomistajat avaavat ovensa ja kutsuvat kylään tutustumaan kaupungin remontoituihin tai vielä työn alla oleviin (puu-)talohelmiin.

Tapahtuma sai alkunsa Loviisasa vuonna 2005 ja tänä vuonna mukana tapahtumassa on peräti 48 kohdetta (osa Ruotsinpyhtään ja Pernajan puolella). Tänä vuonna emme valitettavasti pääse käymään viikonloppuna Loviisassa, mutta tässä maistiaisiksi hieman aikaisemmin julkaisemattomia kuvia  aikaisempien vuosien tapahtumista.

Aikaisempien vuosien postaukset löydät tästä, tästä, tästä ja tästä.

Kattotelineet_Kuva_©_Matkoilla-blogiKattotiilet_Kuva_©_Matkoilla-blogi

Välillä kannattaa pysähtyä kahvittelemaan, esim. johonkin tapahtuman ajaksi pystytettyyn puutarhakahvilaan.

Cafe_Kuninkaanlampi_Kuva_©_Matkoilla-blogi Lintulauta_Kuva_©_Matkoilla-blogi Lisätietoja tapahtumasta ja kohteista löydät osoitteesta Loviisan Wanhat Talot

Jos sinulle ei ole vielä viikonloppusuunnitelmia, suosittelen lämpimästi viikonlopun retkikohteeksi! Tapahtumassa mukana olevat talot ovat avoinna la-su 27.–28.8.2016 klo 10-17.

Loviisan_kirkko_Kuva_©_Matkoilla-blogi

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet