Tänään alkoivat Yle Fem’illä uuden tuotantokauden jaksot ”Mat så in i Norden”-sarjasta (tai ”Purtavaa Pohjolasta”, kuten suomenkielinen nimi kuuluu) Strömsön paikalla klo 17.15.

En valitettavasti ehtinyt mökkireissulta kotiin ajoissa katsomaan ohjelman ensimmäistä jaksoa, mutta onneksi tallennustilaa on ”pilvessä”, ja ohjelman voi näin katsoa myöhemminkin. Teille, jotka ette katsoneet tai huomanneet tallentaa ohjelman tiedoksi, että se löytyy myös Yle Areenalta.

Ensimmäisen tuotantokauden perusteella on lupaa odottaa hienoa, ”strömsömäistä” kuvakerrontaa, mielenkiintoisia käyntikohteita ja vieraita sekä juuri sunnuntai-iltapäivän tunnelmaan sopivan rentoa tarinointia hyvän ruoan ääressä. Ja tuskin voi muuta odottaa, kun toinen juontajista on Katto-Kassisen oloinen, leppoisa ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund. Ohjelman tämän tuotantokauden toisen juontajan (Yle Fem’in ”Min Morgon”-aamuohjelmasta tuttu Sonja Kailassaari) kyvyistä keittiössä ei ole etukäteistietoa, mutta usko että hyvä kausi on tälläkin kertaa odotettavissa.
Ainakin Yle Femin Mat och Fritid -sivuston viimeisten julkaisujen perusteella näyttää herkulliselta.

Tiedän, olen hieman koukussa näihin yhdistettyihin matkailu- ja ruokaohjelmiin, mutta minkä sille voi kun molemmat puolet ohjelmista kuuluvat oman kiinnostuksen piiriin.
Syysillan hämärtyessä onkin nyt mukava käpertyä sohvan nurkkaan ja nauttia kynttilänvalossa annos Ahvenanmaan kesämaisemia pienen iltapalan kanssa….

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet