Snowbird Airlines, uusi suomalainen tilauslentoyhtiö julkisti eilen tulevan lentokoneensa ilmeen. Uusi lentoyhtiö Snowbird Airlines luottaa raikkaaseen sinivalkoiseen väriyhdistelmään jonka linjoissa on modernia lennokkuutta.

Uuden lentoyhtiön perustaminen tänä päivänä on rohkea veto, mutta tässäkin pätee vanha viisaus: voittaakseen pitää uskaltaa ottaa riskejä. Snowbird Airlinesin avainhenkilöillä on kaikilla pitkä kokemus lentoalasta, joten ainakin tuntevat kovasti kilpaillun alan sekä sen ominaispiirteet ja haasteet.
Snowbird on ilmoittanut aloittavansa toimintansa yhdellä Airbus A320-leasingkoneella, mutta pidemmällä tähtäimellä tarkoitus on ottaa käyttöön pari konetta lisää. Kasvu halutaan kuitenkin toteuttaa harkitusti niin, että se perustuu terveelle taloudelliselle pohjalle. Miten laajennussunnitelmat toteutuvat riippuu pitkälti siitä, minkälaisen vastaanoton uusi lentoyhtiö saa matkanjärjestäjäkentällä; toiminta kun tulee perustumaan tilauslentoihin nimittäin on täysin riippuvainen yhteistyöstä matkanjärjestäjien kanssa. Eittämättä Air Finlandin konkurssin jälkeen markkinoilla on tilaa uudelle yrittäjälle, vaihtoehdot ja kilpailu kun ovat aina (viime kädessä kuluttajalla) hyvästä.

Snowbird-lentoyhtiön toimitusjohtaja Marja Aalto maalaili eilen YLE Uutisten lähetyksessä yrityksen arvopohjaa ja ajatuksia tulevaisuudesta, katso uutislähetys Facebookin puolella (jaettu 23.05.2013). Lähetyksessä nähdään myös kuvia uuden lentoyhtiön koneen värityksestä.

Tässä vaiheessa ei muuta kun peukkua rohkeille yrittäjille ja onnea uudelle lentoyhtiölle!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet