Enää 30 päivää, ja sitten: 13. tammikuuta ensi vuonna koittaa kauan odotettu ensi-ilta Itämerellä, kun Viking Grace aloittaa liikennöinnin Turun ja Tukholman välisellä reitillä.

Kuuluneen kuukauden aikana on saatu seurata laivanrakennuksen loppusuoraa: Uutisissa on kerrottu laivan päällystön valmistautumisesta uuden laivan ohjaamiseen simulaattorissa Turussa, kauhulla ollaan kuunneltu uutista painolastitankkien venttiilien vuodosta (joka sai kuitenkin onnelisen lopun) ja kaikkein tuoreimmat kuvat ovat tuoneet silmiemme eteen kauniin ja sulavalinjaisen laivan Airiston upeassa, talvisessa saaristomaisemassa.

Mitä sitten kuluneen kuukauden aikana on paljastettu laivasta? Kovinkaan paljon ”uutta tietoa” ja mullistavia uutisia ei ole enää tippunut telakalta, mutta laivan nuorimpia matkustajia on varmaankin ilahduttanut tieto siitä, että Viking Gracella on panostettu leikkihuonetiloihin eri ikäisille lapsille. Ilahduttavaa on, että myös varhaisteinejä on muistettu omilla tiloilla.

Jännitävää oli nähdä ensimmäiset live-sisäkuvat uudesta aluksesta, joskin näitä pitää vielä katsoa hieman mielikuvituslasien läpi – työmaa kun näyttää aina työmaalta…

Aivan tuore video avaa hieman eri näkökulman sisätiloihin ja matkustajan ennakko-odotuksiin.

Siis enää 30 päivää, 29, 28…

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet