Ladies & gentlemen: Grease! Kuva: © Matkoilla-blogi

Grease-musikaali Silja Symphonylla

by Alex | Matkoillablogi.fi

Huomenna Silja Linen Helsinki-Tukholma -linjan laivoilla päättyy kevään musikaalisesonki. Tänä keväänä Silja Musicals-teeman alla nähtiin sekä Silja Serenadella että Silja Symphonylla sama klassikkomusikaali, Grease.

Viime vuoden musikaalit Saturday Night Fever ja Fame olivat sen verran hyviä tapauksia, että pakkohan oli päästä merelle näkemään myös tämän vuoden produktio. Me näimme Grease-musikaalin Silja Symphonylla, ja olimme varanneet taas Premium-paikat illan myöhäisempään esitykseen. Tälläkin kertaa totesimme, että Premium-paikoilla edellytettävä lisämaksu tarjoilun etukäteistilauksesta on pieni hinta erinomaisesta näkyvyydestä aivan näyttämön tuntumassa. Uutta tänä vuonna oli väliaika; varmaankin myynnin kannalta ihan hyvä ratkaisu, mutta ei ehkä omasta mielestä olisi olllut niinkään tarpeellinen.

Odotukset olivat korkealla, olihan tämän vuoden musikaalia hehkutettu melkoisesti blogeissa ja somessa jo ennakkoesityksestä alkaen. Eikä suotta! Odotukset täyttyivät hyvinkin heti esityksen alkumetreistä, kun tutut, hyväntuuliset klassikkokappaleet kajahtivat ilmoille: jos viime vuoden esitykset olivat mielestämme hyviä tämän vuoden Grease-musikaali korjasi kyllä voiton 6-0. Tämän vuoden Grease-musikaali oli huomattavasti räjähtävämpi esitys. Isossa ensemblessä oli menoa ja meininkiä, roolisuoritukset olivat hyviä ja show oli teknisesti erinomainen niin laulun kuin tanssinkin suhteen. Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että eiväthän tarinan juonet viime vuoden eikä tämänkään vuoden musikaalissa ole päätähuimaavan monimutkaisia, mutta haitanneeko tuo. Pääasia lienee, että esitykset ovat viihdyttäviä ja saavat katsojat vaipumaan esityksen ajaksi hyvänolontunteeseen joka tuo hymyn huulille.

Teille, jotka ette ehtineet tänä kokemaan Grease-musikaalia alla pieni makupala (Silja Linen oma tallenne – esityksen taltiointi ja kuvaaminenhan oli  normaaliin tapaan kielletty):

Toivottavasti tämä uusi musikaaliperinne saa jatkoa Itämeren aalloilla – tämäntyyppistä uudistumista laivaviihteessä on nimittäin kaivattu!

Mitä te muut, jotka olette nähneet tämänvuotisen esityksen tuumasitte kokonaisuudesta?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet