IGTT: Parhaita fiiliksiä

by Alex | Matkoillablogi.fi

Maaliskuun Instagram Travel Thursday teemana on ”Parhaita fiiliksiä”. Instgram-kuvia selaillessa valinnat tähän postaukseen eivät olleet mitenkään helppoja.

Aluksi olin ajatellut valita vain top-3 -parhaimmat fiilikset, sitten keksin että neljä vuodenaikaa voisi toimia…mutta hei; eihän näistä pysty millään valitsemaan. ”Parhaita fiiliksiä” on niin paljon, eikä niitä välttämättä pysty edes keskenään vertailemaan ja rankkaamaan. Otetaan tähän alkuun kuitenkin kaksi hetkeä, jotka ovat jättäneet voimakkaan muistijäljen.

New Yorkin Empire State Building ja tunne kun kuvista tuttu rakennus piirtyi verkkokalvolle ensimmäistä kertaa ihan livenä on yksi niistä hetkistä, jotka tulen todennäköisesti muistamaan aina. Kaupunki oli niin tuttu elokuvista ja tv’stä, mutta tunne kun ensimmäistä kertaa asteli kaupungin katuja, kuuli kaikki äänet ja oli keskellä kaupungin sykettä – sitä fiilistä on vaikea pukea sanoiksi.

New Yorkin matkan postaukset löydät tästä.

https://www.instagram.com/p/1bLVykxUB4/?taken-by=matkoillablogi

Itävallan alpit ovat jättäneet minuun vahvan muistijäljen jo kymmeniä vuosia sitten. Alla oleva kuva on melko tuore, mutta saa olla kuvastamassa sitä onnen ja syvän rauhan tunnetta kun saa nauttia jylhistä vuoristomaisemista. Täällä olen kuin kotonani ja fiilikset ovat mitä parhaimmat.

Jos haluat fiilistellä lisää alppimaisemissa, luettavaa löytyy Itävalta-tägin alta.

https://www.instagram.com/p/Be5bEt0DxGC/?taken-by=matkoillablogi

Vuodenaikojen vaihtuminen on aina uuden alku, ja kaikkein paras aika keväästä on mielestäni ohikiitävä hetki kun puiden juuri puhjenneet lehdet ovat vielä heleän vihreitä ja taivas näkyy selvästi puiden läpi.

https://www.instagram.com/p/BUwEtQHj6c4/?taken-by=matkoillablogi

Kesäkään ei ole hassumpi. Esimerkiksi kauniina aamuna kun työmatka taittuu pyörän selässä…

https://www.instagram.com/p/BGI3BWYRUGH/?taken-by=matkoillablogi

Moselin jokimaisemissa

https://www.instagram.com/p/BXVM3t7j_9E/?taken-by=matkoillablogi

…tai auringon laskiessa Itämerelle Visbyn Keskiaikaviikon avajaisillan satumaisessa tunnelmassa.

https://www.instagram.com/p/56v545xUPM/?taken-by=matkoillablogi

Lämpöä oli runsaasti myös Puerto Ricon San Juanissa, jossa nautimme terassilla illan viimeiset mojitot ennenkuin kävelimme lämpimässä illassa takaisin risteilylaivallemme. Hyvä juoma liittyy usein (kuten myös hyvä ruoka) reissujen parhaisiin hetkiin ja muistoihin, mutta ikimuistoisiksi ne tekee tilanne ja ympäristö.

https://www.instagram.com/p/-7SCqCRULW/?taken-by=matkoillablogi

Vaikka ainainen matkakuume vaivaakin ja tie vie ulkomaille välillä kauemmaskin kaikkein upein maa on kuitenkin oma kotimaamme Suomi. Suhteelisen pieni kotimaamme tarjoaa uskomattoman paljon ja erilaista nähtävää – ja lisämausteena vieläpä neljä täysin erilaista vuodenaikaa. Kaukokaipuun Nella on tästä #Suomiretki-teemalla muistutellut usein, eikä tästä voi itseäänkään liian usein muistuttaa.

Kyllä se kaikkein parhaita fiiliksiä tuottava paikka on usein oma mökkiranta kauniina kesäiltana.

https://www.instagram.com/p/6qK51-RUEt/?taken-by=matkoillablogi

Minkätyyppiset muistot ovat sinun ”Parhaita fiiliksiä”?

Tämä blogipostaus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka jonka ideana on jakaa matkailuinspiraatiota ja hyvää reissufiilistä Instagram-kuvien avulla. Järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda

Ja pssst: Lisää niitä ”parhaita fiiliksiä” jotka eivät tähän mahtuneet löytyy Matkoillablogin Instagramista @matkoillablogi – ota seurantaan jos et jo seuraa!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Kohteena maailma / Rami 12/04/2018 - 9:56 am

Tässä oli paljon tuttuja kohteita ja myös sellaisia, joihin olen haaveillut reissaavani! Lomafiilis parhaimmillaan kyllä näistä välittyi ja seuraavaksi katsastan, miltä San Juan sinulle avautui. Itse tykästyin siihen, kun siellä pari vuotta sitten 10 pv lomailimme ja lähdimme sieltä sitten risteilylle myös. Varsinkin vanhakaupunki oli upea – paikalliselle rommille isot pisteet 😀

Vastaa
alex 12/04/2018 - 6:44 pm

Kiitti kommentista Rami!
Kiva jos fiilis välittyi myös ruudun toiselle puolelle.
San Juanin vanhakaupunki oli itselle yksi Karibin risteilyn ehdottomista wow-elämyksistä värikkyydessään. Samaa mieltä: rommille voi kyllä antaa korkeat pisteet! 🙂

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet