Santorini, Oia. Kuva: © Matkoilla-blogi

Keskiviikon kuva: Santorini

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tämän viikon Keskiviikon kuva tulee Santorinilta, tarkemmin saaren pohjoisosasta Oiasta. Kylähän on tunnettu auringonlaskuistaan, mutta mielestäni valkoiset bougainvilleat sopivat hyvin näin alkukesän kun juhannusruusut jo kukkivat täällä meillä.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Anna K. 08/06/2016 - 4:46 pm

Onpas todella kaunis kuva! Erilainen kuvakulma paljon kuvatusta kohteesta!
Mutta tässäkö kaikki? Vähän enemmän oisin halunnut lukea, vaikka siitä hetkestä kun otit tätä kuvaa, mitkä oli fiilikset tai jotain.
Oia on tosi kaunis, mutta v-mäisen paljon siellä oli turisteja (pois se minusta!) 🙂 vielä syykuussa, kun muualla Kreikassa jo hiljenee.

Vastaa
alex 08/06/2016 - 5:34 pm

Kiitos Anna!
Eihän tässä toki ole kaikki; Santorinin matkasta on vuosia, mutta kohde ei ole vielä päässyt esiin täällä blogin puolella muuta kuin muutamissa Keskiviikon kuvissa. Tarkoitus on jossain vaiheessa tehdä saarelle hieman perusteellisempi vierailu täällä blogissa.
Keskiviikon kuva -postauksissa kuva on useimmiten pääasiassa tarinointi lyhyempää, hieman fiiliksen mukaan. Jos ihan rehellinen olen, fiilikset tätä kuvaa otettaessa eivät olleet välttämättä ihan parhaat; olimme kävelleet Oiassa keskipäivän paahtavan auringon alla jo hieman liian pitkään ja lounastauon tarve oli jo melkoinen. Mutta kun vielä pari kuva… 😉
Totta puhut, että Oiassa oli enemmän kuini riittävästi matkailijoita sekä käydessämme siellä päivällä että illansuussa auringonlaskua katsomassa. Oia onkin mielestäni yksi kärkiesimerkki (pienestä) kohteesta, jota on hypetetty ihan tappiin, seurauksena että siellä on kylän koko ja kävijöiden määrä eivät ole ihan suhteessa toisiinsa. Olihan se auringonlasku toki upea siellä, mutta niin se on myös monessa muussakin paikassa.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet