Auringonlasku Saimaalla

Kuukauden kuva: Auringonlasku Saimaalla

by Alex | Matkoillablogi.fi

Elokuun Kuukauden kuva on otettu Imatran Kylpylän rannassa, jossa saimme viime kesän autolomalla pitkän ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen ihailla upeaa auringonlaskua Saimalla. Kuva muistuttaa minua kesäloman seesteisyydestä ja kesämme pitkistä valoisista illoista, joista voi tankata voimia pitkään ja pimeään syksyyn.

Kuva ilmentää mielestäni hyvin sitä rauhaa ja upeita luontomaisemia, joita myös kotimaamme tarjoaa. Aina ei tarvitse mennä kauas kokeakseen upeita elämyksiä ja maisemia. Väitän silti, että joskus on hyvä mennä kauemmaksikin, jotta upeaa kotimaatamme osaisi arvostaa paremmin. En usko, että ainakaan omalta osaltani tässä on kyse ilmastoahdistuksesta, vaan pikemminkin siitä, että iän myötä kypsyy vähitellen arvostamaan pienempiä ja lähempänä olevia elämyksiä. Toki tämä myös korreloi elämän aikana koettujen matkaelämysten kumuloitumisen kanssa.

Pidimme tänä vuonna kolmen viikon kesäloman, jotta syksyllekin jäisi viikko lomaa. Tänä vuonna vietimme suurimman osan kesälomastamme Suomessa, mökkimaisemissa ja sukuloimassa. Teimme ja koimme loman aikana kaikenlaista, mutta mielestäni hyvässä tasapainossa ilman stressiä. Niinpä tämän vuoden kesäloman jälkeen olo on harvinaisen rentoutunut ja rauhallinen.

Lyhyen kesälomamatkan teimme tänä vuonna Saarenmaalle, jonka rauhallisuus ja kauneus on varmaankin osaltaan myötävaikuttanut rauhoittuneeseen olotilaan. Saarenmaan ensitunnelmat päivittyivät matkan aikana Matkoillablogin Instagramissa Storeihin – ota seurantaan mikäli et vielä seuraa! Mikäli et seurannut matkaamme  pääset matkan tunnelmiin IG’n kohokohdissa kunnes ehdin paketoimaan matkamme täällä blogin puolella.

Minkälainen sinun kesäsi on ollut ja onko sinulle kesäloman jälkeen levännyt olo?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet