Kuukauden kuva: Jan Karlsgården

by Alex | Matkoillablogi.fi

Toukokuun Kuukauden kuva tulee viime kesän Ahvenanmaan matkalta, Jan Karlsgårdenilta Kastelholmassa.

Viime kesänä tuntui, ettei kenenkään kanssa voinut puhua kesän reissuista ilman kommenttia ”…joo, mekin kävimme siellä”  (jolla viitattiin tehtyyn Ahvenanmaan matkaan). Eikä ihme, sillä tarjosihan Ahvenanmaa viime kesän ulkomaanmatkojen ollessa kortilla monelle palan tuntemattomampaa Suomea, jossa pienellä alalla on paljon nähtävää (ja vieläpä niin, että olo on melkein kuin ulkomailla).

Kastelholmin linnan vieressä sijaitseva Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseo on yksi Ahvenanmaan klassikkokohteista, mutta Ahvenanmaa tarjoaa paljon muutakin. Jos Ahvenanmaa jäi viime kesänä kokematta kannattaa nyt kesän matkasuunnitelmia hiotaan ehdottomasti ottaa kohde harkintalistalle. Lue aikaisemmasta postauksesta Viisi syytä suunnata länteen äläkä myöskään unohda, että Ahvenanmaalla on myös ruokamatkailijalle paljon tarjottavaa!

Oletko sinä suunnittelemassa tulevana kesänä lomamatkaa Ahvenanmaalle?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 04/06/2022 - 10:42 pm

Ensi kesänä ei ole tarkoitus lähteä vierailemaan Ahvenanmaalla. Viime vuonna oltiin siellä reilu viikko ja siinä ajassa ehdimme näkemään Ahvenanmaata ja sen saaristoa varsin runsaasti.

Vastaa
Alex | Matkoillablogi.fi 15/06/2022 - 10:33 pm

Ahvenanmaahan on sen verran kompaktin kokoinen kohde, että viikossa ehtii jos hyvinkin tutustua perusteellisemminkin.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet