Kuukauden kuva: Jouluinen Porvoo

by Alex | Matkoillablogi.fi

Joulukuun Kuukauden kuva tulee Vanhasta Porvoosta, tarkemmin jouluiselta Välikadulta. Vuonna 2015 otetussa kuvassa lumi ei ollut vielä kietonut maisemaa valkoiseen vaippaansa, mutta silti joulun tunnelma tuntui lämpimästi vanhan Porvoon hämärtyvillä kaduilla.

Lähikohteet unohdetaan turhan usein, ja etenkin näin Suomen itsenäisyyden juhlavuonna on syytä vielä kerran muistuttaa (itseänikin) siitä, että tässä kuussa joulumarkkinat tarjoavat loistavat mahdollisuudet lähimatkailuun – mm. juuri jouluisessa Porvoossa.

Porvoon Joulumarkkinat 2017
9.-10.12.2017
klo 10-16
porvoo.fi/porvoon-joulumarkkinat

Malmgårdin joulumarkkinat
9.-10.12.2017
klo 10-16
kartano.malmgard.fi

Mikäli mieluummin suuntaa läntiselle Uudellemaalle sieltä löytyvät mm. seuraavat joulumarkkinat: Lohjan menneen ajan joulumarkkinat (9.-10.12.) ja Tammisaaren vanhan ajan joulumarkkinat (9.-10.12.). Ja jos pääkaupunkiseudulla haluaa pysytellä  nimessä vähäisimpänä tietenkin Tuomaan markkinat Senaatintorilla 2.-22.12.

Vilkaisin nopeasti, mitä Matkoilla-blogissa löytyy jouluteeman ympärillä. Sen verran postauksia aiheeseen on vuosien varrella kertynyt, että minussa taitaa asua pieni jouluihminen. Katso joulumarkkinat-tägin alta, jos haluat joulufiilistellä.

Onko sinulla lisää hyviä vinkkejä Etelä-Suomen joulumarkkinoista – ehkäpä jokin vähemmän tunnettu tai paikallisempi? Kommenttiboksissa on tilaa uusille vinkeille!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Marianne/Heavy Metal Traveler 03/12/2017 - 9:32 pm

Fiskarsin joulumarkkinat voisivat olla hyvä vaihtoehto: https://www.fiskarsvillage.fi/fi/nae_ja_koe/tapahtumat/joulu-2017

Vastaa
alex 03/12/2017 - 10:33 pm

Kiitti vinkistä Marianne – varmaankin!
Meitä ihastutti aiemmin syksyllä Fiskarsin Slow Food-festivaali, ja Fiskarsin miljöö om varmaan vähintäänkin yhtä hurmaava joulun alla.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet