Kuukauden kuva: Kungsträdgårdenin kirsikkapuut

by Alex | Matkoillablogi.fi

Huhtikuun Kuukauden kuva tulee Tukholmasta, josta yllä oleva kukka tulee Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden ollessa täydessä kukassa keväällä 2018.

Olen monen monta vuotta saanut nauttia Tukholmassa kirsikkapuiden kukinnasta Kungsträdgårdenissa, ja pari viimeistä vuotta Tukholman matkat ovat osuneet aivan nappiin parhaimman kukinta-ajan kanssa. Tänä vuonna ei ole matkustamisen aika, joten nyt keskitytään muistelemaan menneitä matkoja ja uneksimaan matkoista, joita saadaan toivon mukaan toteuttaa tulevaisuudessa. Nyt pitää vain uskoa ja luottaa siihen, että matkustamme vielä – enemmin tai myöhemmin.

Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden kukinta ajoittuu yleensä huhtikuun toiseen puoliskoon, niin myös vuonna 2018, jolloin tämä kuva on otettu. Tänä vuonna ensimmäiset kirsikkapuut puhkesivat kukkaan jo maaliskuun puolella aikaisesta keväästä johtuen. Tämän vuoden kukkaloistoa pääsee kurkkaamaan esim. Visit Stockholmin Facebook-sivujen kautta.

Oletko sinä nähnyt Kungsträdgårdenin kirsikkapuut kukassa?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet