Kuukauden kuva: Laajalahti Tarvaspään pihalta

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tämä talvi tullaan muistamaan erityisen runsaslumisena, ja olemmekin saaneet viime viikkojen aikana nauttia upeista talvimaisemista myös täällä pääkaupunkiseudulla. Helmikuun Kuukauden kuva on otettu Tarvaspään pihamaalta auringon laskiessa talvisen Laajalahden taakse.

Aina onnen hetket eivät ole kaukana, ja sunnuntaikävelylläkin kaunis maisema voi löytyä yllättävänkin läheltä. Kauniin maiseman ohella Tarvaspäässä huomion vie myös Akseli Gallen-Kallelan 1900-luvun alussa suunnittelema ja rakennuttama upea jugendlinna. Entinen ateljee toimii nykyään museona, tämänhetkinen näyttely Kalevala toisin sanoen esittelee Gallen-Kallelan vähemmän tunnettuja Kalevala-aiheisia teoksia.

Mikäli ei halua perehtyä museoon, Tarvaspää on myös loistava sunnuntaikävelyn kohde, jossa iltapäiväkahvit voi nauttia pihapiirin viehättävän puuhuvilan  (Villa Linudd) Café Zoceriassa.

Oletko sinä käynyt Tarvaspäässä?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet