Kuukauden kuva: Löyly, Helsinki. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kuukauden kuva: Löyly Helsinki

by Alex | Matkoillablogi.fi

Kesäkuun Kuukauden kuva edustaa omaa ehdotonta suosikkitulokasta Helsingissä, Löylyä. Siinä yhdistyy niin moderni (puu-)arkkitehtuuri, merellisyys ja suomalainen perinne. Vaikkakin saunamaailma on parhaimmillaan kesällä positiivista on, että kyseessä on ympärivuotinen kohde.

Olen ennenkin kirjoittanut siitä, kuinka Helsinki on viime vuosien aikana kehitttynyt erittäin positiivisella tavalla etenkin merelliseltä puolelta: Birgitta Hernesaari, Rantapromenadi, Hernesaaren ranta
On hienoa, että upean pääkaupunkimme rantaviivat kehittyvät ja hyödynnetään paremmin. Itämeren tytär Helsinki ansaitsee sen ja kaupungin suurin vahvuus on mielestäni juuri vehreys ja meren läheisyys.

Vaikka Löylyn nostankin Kuukauden kuvana omana suosikkina Helsingin rantakohteiden joukossa tilanne saattaa muuttua tänä vuonna kunhan ehdin käymään Allas Sea Poolissa, josta on nyt vihdoinkin myös kuoriutumassa uusi, upea olohuone niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. Katsotaan.

Mikä on sinun suosikkikohteesi Helsingin rantaviivassa?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet